Cocktail blog

American Truck 2-game

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Esc stopsounds

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναρτησεις Tubesalonika

Δεν υπάρχουν σχόλια:








Aρίθμηση των αναρτήσεων σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Ενα πανέμορφο script σας δείχνει πολύ εύκολα και κατατοπιστικά την αρίθμηση των αναρτήσεων σας.Είναι κώδικας CSS, και δεν επιβαρύνει το χρόνο στο άνοιγμα του blog σας.
Κάντε copy-paste (αντιγραφή-επικόλληση) τον παρακάτω κώδικα σαν gadget / javaScript πατήστε αποθήκευση, και μετά μετακινείστε το gadget ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ .

Ολυμπος-στα δέκα καλύτερα εθνικά πάρκα της Ευρώπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στα δέκα καλύτερα εθνικά πάρκα της Ευρώπης κατέταξε τον Ολυμπο το έγκυρο βρετανικό περιβαλλοντικό περιοδικό Εcologist.Οι συντάκτες του ευρείας κυκλοφορίας περιοδικού επέλεξαν τον Ολυμπο από τα συνολικά 359 μεγάλα εθνικά πάρκα που υπάρχουν στην Ευρώπη.
Το θρυλικό βουνό των δώδεκα θεών έχει ανακηρυχθεί Εθνικός Δρυμός από το 1938, καθώς, πέρα από τον μύθο που το περιβάλλει, διαθέτει έναν μοναδικό φυσικό κόσμο με εκατοντάδες διαφορετικά είδη χλωρίδας και πανίδας.  Είναι η πρώτη φορά που οι προστατευόμενες φυσικές περιοχές της Γηραιάς Ηπείρου αξιολογούνται και κατατάσσονται σε λίστα με κύριο κριτήριο την ποικιλία των ειδών χλωρίδας και πανίδας, καθώς και τη γενικότερη περιβαλλοντική τους σημασία. 

Ξενοδοχείο Capsis στη Ρόδο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

προσφορά για MidEast Special Deal


Τοποθεσία: 
ΙΞΙΑ, ΡΟΔΟΣ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Διεύθυνση: 
Λεωφ. Ιαλυσού
Ταχυδρομικός κώδικας: 85100
Τηλέφωνο: 
+30 22410 25015
Φαξ: 
+30 22410 20900

Vrahos Boutique Hotel στη Φολέγανδρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Τηλ. επικοινωνίας 22860 41304.Πιστό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού. Χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά ενός βραχώδους λόφου που ξεκινά από την παραλία του Καραβοστάση.Πλούσιο πρωινό σε μορφή μπουφέ με τοπικές Φολεγανδρικές νοστιμιές και βιολογικά φρούτα και λαχανικά.Κάθε δίκλινο περιλαμβάνει χτιστά και ξύλινα επίπλα, διπλό κρεββάτι, και χειροποίητα έργα τέχνης.Χτίστηκε το

Piatra Mare- Επίσκεψη στον θρυλικό πύργο του κόμη Δράκουλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

προσφορά για Piatra Mare Special Deal

Τηλ. επικοινωνίας: 0040 268 262170.Μία διανυκτέρευση στο Hotel Rin Airport και πέντε διανυκτερεύσεις στο Hotel Piatra Mare 4*.Επίσκεψη στον πύργο Bran, τον θρυλικό πύργο του κόμη Δράκουλα.Περιποιήσεις Spa, σάουνα, γυμναστήριο, πισίνα και –προαιρετικά- μασάζ.Εισιτήρια εισόδου σε όλα τα αξιοθέατα.Έμπειρος ξεναγός σε όλες τις εκδρομές.

Κάθε ταξίδι κρύβει μέσα του μαγεία και μυστήριο. Ένα ταξίδι όμως στην Τρανσυλβανία, στη γη του Κόμη Δράκουλα, είναι ακριβώς αυτό. Μια «βουτιά» σε έναν από τους πιο υποβλητικούς θρύλους, στη σαγήνη των κινηματογραφικών αναφορών μας, στα ρίγη φόβου που προκαλεί το όνομα του και μόνο αλλά και μια γνωριμία ενός τόπου και τοπίου μοναδικής ομορφιάς.

Αρκτική ανοίγει το λιώσιμο των πάγων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι επιπλέοντες πάγοι στην Αρκτική συρρικνώνονται
30 August 2011
Eικόνες από δορυφόρους δείχνουν ότι για ένα ακόμα χρόνο η Αρκτική θα καλύπτεται από ένα ασυνήθιστα λεπτό στρώμα πάγου. Καθώς ο πάγος μειώνεται τους καλοκαιρινούς μήνες, δύο σημαντικά περάσματα έχουν ανοίξει για τα πλοία που ταξιδεύουν στον Αρκτικό Ωκεανό από την Ευρώπη στην Ασία.

Στη διάρκεια του 2008, το Βορειοδυτικό Πέρασμα και η Βόρεια Θάλασσα ήταν για πρώτη φορά ταυτόχρονα προσπελάσιμα από πλοία μετά το 1970, οπότε άρχισαν οι παρατηρήσεις από το διάστημα και οι επιπλέοντες πάγοι είχαν συρρικνωθεί στα ίδια χαμηλά επίπεδα.  

Κτήμα Μπέλλου, στον Άγιο Δημήτριο Ολύμπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Τηλ. κρατήσεων: 23517 70021.Ανάμεσα στον Όλυμπο και στα Πιέρια, σε υψόμετρο 900 μέτρων, στο χωριό Άγιος Δημήτριος Πιερίας, βρίσκεται το Κτήμα Μπέλλου - ένα πράσινο ξενοδοχείο με ευχάριστη οικογενειακή ατμόσφαιρα, σε μια πλαγιά 45 στρεμμάτων με οικολογικές καλλιέργειες. Το Κτήμα ακολουθεί τη φιλοσοφία του αγροτουρισμού χωρίς να στερείται άνεσης και παροχών υψηλών προδιαγραφών. Το μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής κτίριο, δουλεμένο από παραδοσιακούς τεχνίτες του Αγίου Δημητρίου, είναι κατασκευασμένο με φυσικά υλικά - πέτρα, ξύλο, terracotta, kourasanit.

Rooms Nancy - Antonis στον Άγιο Ανδρέα Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:


 Kράτηση στα τηλ.: 27250 31344, 31269 & 6978070175.Ιδανική πρόταση για οικογενειακά long weekends, το συγκρότημα απέχει μόλις 40μ. από την αμμώδη παραλία του Αγ. Ανδρέα.Πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια με θέα αλλά και αστικές ανέσεις: πολυκούζινο, ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση, air condition, άνετο Parking & free internet.40 χλμ από την Καλαμάτα και με άμεση πρόσβαση στα γύρω αξιοθέατα όπως η Κορώνη, η Μεθώνη και η Πύλος.

Hotel Rocabella Corfu Suites & Spa στην Κέρκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 τηλ. κράτηση στο: 26610 94154.Στην παραλία του Ξενοδοχείου σύμφωνα με το μύθο η Ναυσικά συνάντησε τον ναυαγό Οδυσσέα.78 σουίτες χτισμένες αμφιθεατρικά στην πλαγιά ενός καταπράσινου λόφου που θεωρείται το φυσικό hit της περιοχής, μόλις 15 χλμ. από το κέντρο της πόλης.Spa με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, χαμάμ, σάουνα, Jacuzzi.

Hitstick 2-game

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Maniac killer-game

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Gun Blood-game

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Wonderputt-game

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κολυμβητηριο Α.Π.Σ. Οξυγόνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

προσφορά για Α.Π.Σ. Οξυγόνο Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία στο τηλ. 6987 337900.
Πισίνα 33 μέτρων, θερμαινόμενη, καθώς και μία βοηθητική για τα παιδιά.
Τμήματα 2 έως 15 ατόμων με επίβλεψη από τουλάχιστον 3 προπονητές.
Τα μυστικά της υδατοσφαίρισης κατευθείαν από την κυρίαρχη ομάδα πόλο της Δυτικής Θεσσαλονίκης με αμέτρητες συμμετοχές και διακρίσεις στα Πρωταθλήματα.
Μαθήματα από καταξιωμένους προπονητές.

Κάμερα Δράσης για Σπορ, Drift Innovation X170

Δεν υπάρχουν σχόλια:

/48/04/1314371050448.jpg

Τηλ. επικοινωνίας & παραγγελίών: 2310 365877

  • Φωτογραφίστε ή βιντεοσκοπείστε ότι συμβαίνει γύρω σας ενώ οδηγείτε, κάνετε ποδήλατο, snowboard ή όποιο άλλο άθλημα περιπέτειας.
  • Η Drift Innovation διαθέτει 5MP, έγχρωμη οθόνη LCD 1,5’’, τηλεχειριστήριο, βάση στήριξης για το κράνος ή το τιμόνι, καλώδια σύνδεσης για τον υπολογιστή και την τηλεόραση.
  • Σκληρό εξωτερικό περίβλημα για μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα και μπαταρίες ΑΑ.

Κομμωτήριο Θα σε Στρώσω Τρίχα Τρίχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

προσφορά για Θα Σε Στρώσω Τρίχα Τρίχα Θεσσαλονίκη

Απαραίτητο ραντεβού στο τηλ.: 2310 262171.Υψηλές υπηρεσίες επί κεφαλής με τα γερμανικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών Goldwell.Ολική επαναφορά της υγείας της τρίχας μέσα σε μόλις 5-7 λεπτά.Δώστε νέα, μοντέρνα γραμμή στην κόμη σας υπό την καθοδήγηση της κας Σοφία Μακρίδου με τη 15ετή εμπειρία στο χώρο.

Rooms Nancy-Antonis στον Άγιο Ανδρέα Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Απαραίτητη κράτηση στα τηλ.: 27250 31344, 31269 & 6978070175.Ιδανική πρόταση για οικογενειακά long weekends, το συγκρότημα απέχει μόλις 40μ. από την αμμώδη παραλία του Αγ. Ανδρέα.Πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια με θέα αλλά και αστικές ανέσεις: πολυκούζινο, ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση, air condition, άνετο Parking & free internet.40 χλμ από την Καλαμάτα και με άμεση πρόσβαση στα γύρω αξιοθέατα όπως η Κορώνη, η Μεθώνη και η Πύλος.

Blue Angel Villa στην Σαντορίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Τηλεφωνική επικοινωνία στο 6971 898821.

Το χάπι για τη φαλάκρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Thumbnail

Μα τοσες αποτυχιες στην ιδια παρασταση..αμαν πια

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Thumbnail

Bella - Nobody Loves Me (Official Video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Thumbnail

Παιχνίδια μεταξύ δελφινιού & γάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Thumbnail

Μας ψεκαζουν για να πεθανουμε νωριτερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Thumbnail

Ο Θεος κατεβηκε στη γη αλλα δεν μπορει να κανει τιποτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Μην σας απασχολη το αυριο
Mην στεναχωριέσαι για το μελλον
Μην κανεις σχεδια για το τη ζωη σου
Απόλαυσε αυτα που εχεις γιατι η ζωη ειναι μικρη...
Ο Θεος κατεβηκε στη γη αλλα δεν μπορει να κανει τιποτα..

The Abaddon Demon Shooter-game

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Penguin Arcade-game

Δεν υπάρχουν σχόλια:

World jigsaw -game

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Rc-copter Fupa-game

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Mini Heli Fupa-game

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Top Drift Fupa Game

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ship Loader-game

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Kamikaze Blocks-game

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρασινο ντους εξοικονομησεις νερου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παράξενες δημιουργίες (75pics)

Στη σημερινή εποχή ο ανθρώπος ανακαλύπτει πραγματα τα οποια δεν τα χωράει το μυαλό μας.Eχετε αναρωτηθεί ποτέ για το νερο ,από τη στιγμή που μπαίνει στο σπίτι μας  έως την κατάληξη του με ποιους τροπους μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε και πως,
Tο ερώτημα λοιπόν....τι να ειναι αραγε αυτος ο ανθρωπος?

Big Catch-game

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Super Drift 3D-game

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαίρε και βασίλευε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Οι 10 στρατηγικές χειραγώγησης που χρησιμοποιούν οι επικυρίαρχοι για να πετύχουν τον απόλυτο έλεγχό μας με την βοήθεια των ΜΜΕ.

1. Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ

Το θεμελιώδες στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου είναι η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής που έγκειται στην εκτροπή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και τις αποφασισμένες από τις οικονομικές και πολιτικές ελίτ αλλαγές μέσω της τεχνικής του κατακλυσμού συνεχόμενων αντιπερισπασμών και ασήμαντων πληροφοριών. 

Dolphin Beach Hotel στο Ποσείδι Κασσάνδρας στη Χαλκιδική,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στην κατάφυτη χερσόνησο της Κασσάνδρας, στο Ποσείδι, βρίσκεται το ξενοδοχείο Dolphin Beach. Απέναντι από τον επιβλητικό Όλυμπο και δίπλα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, σας περιμένει να περάσετε ξένοιαστες διακοπές, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.Η φιλοξενία που προσφέρουν τα δωμάτια, ιδανικά για οικογένειες, συμπληρώνεται από την υπέροχη θέα της θάλασσας που απλόχερα χαρίζεται από όλες τις γωνιές του ξενοδoχείου. Τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα, εξοπλισμένα με ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση και όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ στο χώρο της υποδοχής υπάρχουν διαθέσιμες θυρίδες φύλαξηςτιμαλφών καθώς επίσης υπηρεσίες internet και fax.Στο εστιατόριο αλλά και στην ταβέρνα μπορείτε να γευθείτε παραδοσιακές,τοπικές λιχουδιές καθώς και πρωτόγνωρες εξωτικές γεύσεις. Στο μπαρ του Dolphin Beach Hotel, δροσιστικά cocktails σας περιμένουν στην πισίνα ή δίπλα στο κύμα, με χαλαρωτικές μελωδίες απολαμβάνοντας τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα! Η διεύθυνση και το έμπειρο προσωπικό του Dolphin Beach είναι πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

Kalamuria Studios στην Παραλία της Πλάκας στη Νάξο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

προσφορά για Kalamuria Studios Special Deal

Τηλ. επικοινωνίας: 22850 41180 Studios με παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ μόλις 350 μ. από την πιο διάσημη παραλία του νησιού, τη Πλάκα και 6 χλμ. απο την χώρα!Πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, κουζίνα, μπάνιο και μπαλκόνι ή βεράντα.Ήσυχο και φιλικό περιβάλλον.Ρεσεψιόν με 24ωρη εξυπηρέτηση.Καλωσόρισμα με φρέσκα εποχιακά φρούτα και παραδοσιακό ποτό. Πρωινά που σερβίρονται και στα δωμάτια.

Ξενοδοχείο Αίγλη στα Μετέωρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
προσφορά για Αίγλη Special Deal
Τηλ. επικοινωνίας: 24320 75060.Δέκα λεπτά από το κέντρο της πόλης (με τα πόδια). Μια ανάσα από τους διάσημους βράχους.Άμεση πρόσβαση σε μοναδικής ομορφιάς περιοχές όπως το Περτούλι, τα γραφικά χωριά του Ασπροπόταμου ή τη λίμνη Πλαστήρα.Κάτω από την σκιά των Μετέωρων, με μια θέα που ομολογουμένως κόβει ανάσες, ένα ξενοδοχείο μπορεί να μας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και να μας βοηθήσει να λύσουμε την όποια απορία μας γι' αυτή την γωνιά της Ελλάδας.

Hotel Domotel Les Lazaristes στη Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Domotel - Les Lazaristes
Kolokotroni 16, Thessaloniki 56430
Greece
Tel: +30 2310 647400
Fax: +30 2310 647485
Το Pool bar του ξενοδοχείου Art Hotel Domotel Les Lazaristes στη Θεσσαλονίκη είναι το ιδανικό μέρος χαλάρωσης, όπου μπορείτε να απολαύσετε ποτά, δροσερά cocktails εκλεκτά snacks και υπέροχες γεύσεις από το Daily Menu του ξενοδοχείου, συνοδευόμενα από μελωδίες που ταξιδεύουν το μυαλό σε εξωτικούς και κοσμοπολίτικους προορισμούς.Η cozy πισίνα του arty

SUNROCK HOTEL στην γοητευτική Νάξο

Δεν υπάρχουν σχόλια:



  • Διεύθυνση: Άγιος Προκόπιος, Νάξος
  • Τηλέφωνο: 2285024283
  • Email: info@sunrock.gr
  • Web: www.sunrock.gr
  • Περάστε όμορφες διακοπές στο υπέροχο συγκρότημα SUNROCK HOTEL στη Στελίδα της Νάξου, μόλις 3 χλμ. από τη Χώρα (με δημόσια συγκοινωνία έως και τις 2 το βράδυ) και 900 μ. από την ξακουστή παραλία του Αγίου Προκοπίου με τα καταγάλανα νερά και τους μοναδικούς αμμόλοφους.

Screens

Δεν υπάρχουν σχόλια:
zwani.com myspace graphic commentsThank YouHammer CursorComputer Mouse: Iconcryforeverplz:: Iconhaydenjaejoong:: Iconthe-Justin-pandah:: Iconichan-01:: Iconelenadudina:: Iconthnxplz:: Iconrachelmadrid:: Iconmelonheadgirl:: Iconwolfplanet102:: Iconwolfiegirl3005:Mood: Χαρούμενα