Cocktail blog

Οι πιο καυτες Ελληνιδες του 2011(photo)




To χαρτί μας αφήνει σιγά σιγά χρόνους. Και μαζί του εκείνου του είδους οι σέξι φωτογραφήσεις με τις οποίες ανδρωθήκαμε. Τουλάχιστον μέχρι να περάσει η φωτογραφική σκυτάλη –και ευθύνη-στα sites. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εκτιμάμε διπλά πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούσαμε δεδομένα. Όπως το ότι κάθε μήνα μια επώνυμη ή ημι-επώνυμη θα αποφασίσει να μας δείξει την πιο γυμνή εκδοχή του εαυτού της. Διαλέξαμε τις καλύτερες. Και ελπίζουμε του χρόνου να υπάρχουν αρκετά περιοδικά ανοιχτά –και όχι μόνο τα κουτσομπολίστικα-ώστε να μπορέσουμε να ξανακάνουμε το ίδιο.
21. Η Δούκισσα μας παραπλάνησε πάλι
Το ξέρει ότι την αγαπάμε. Και ότι περιμένουμε πως και πως την πρώτη της φωτογράφηση με το νέο ενισχυμένο στήθος. Αλλά πρέπει και εκείνη να μας δώσει το κάτι παραπάνω. Κάτι που δεν συνέβη στην συγκεκριμένη φωτογράφηση της για το Nitro Φεβρουαρίου που κινήθηκε και πάλι στο γνωστό της μοτίβο ‘λίγο μπικίνι, λίγο κορμάκι και πολύ ατμόσφαιρα’.
H Δούκισσα είναι υποψήφια για Onewoman 2011. Ψήφισέ την αν θέλεις να την δεις στην πρώτη θέση.
20. H Ιωάννα Ντεντή γδύνεται Τούρκικα
Την γνωρίσαμε από το Next Top Model. Δεν κέρδισε το κοινό,  αλλά οι σχεδιαστές πολύ εκτίμησαν την κατατομή του προσώπου της. Για αυτό και δουλεύει non stop. Τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Τουρκία, όπου και έκανε την συγκεκριμένη φωτογράφηση για το περιοδικό Stalk. Παρότι editorial μόδας  είναι –όπως βλέπετε- πολύ πιο αποκαλυπτικό από την αντίστοιχη φωτογραφησή της για το Status Φεβρουαρίου.

19. Η Playmate που κανείς δεν εκτίμησε
Από τις 12 φωτογραφήσεις του φετινού Playboy αυτή που ξεχωρίζει με διαφορά είναι της Ηρώς Λεγάκη, φετινής Playmate. Ενώ άξιας αναφοράς είναι και η αντίστοιχη με την Βάσω Βιλέγκας, το πρώτο Ασιατικής καταγωγής εξώφυλλο σε ελληνικό περιοδικό.
18. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βαστάει τοίχο
Το Next Top Model που αγαπήσαμε (και ας μην πήρε ποτέ τον τίτλο) αξίζει πολύ μεγαλύτερης δημοσιότητας από ότι έχει μέχρι τώρα λάβει. Πάντα με βάση την τελειότητα των made in Crete αναλογιών της. Τελευταία της δημόσια εμφάνιση το συγκεκριμένο εξώφυλλο στο Max τον Μάρτιο που μας πέρασε.
H Δήμητρα είναι υποψήφια για Onewoman 2011. Ψήφισέ την αν θέλεις να την δεις στην πρώτη θέση.
17. Η αποκάλυψη της Σεράινας
Το squash φτιάχνει εξαιρετικούς γλουτούς. Ειδικά όταν το κάνεις για πρωταθλητισμό, όπως η Ελβετικής καταγωγής νικήτρια του Next Top Model. Παρότι κανονικό μοντέλο (και όχι τσοντέ), βρέθηκε φέτος να κάνει μια ψιλο-σέξι φωτογράφηση για το Esquire (φωτό πάνω), μια σε ένα χαμάμ για το Status και 1-2 σέξι μόδες για το Nitro. Σε όλες, καθαρά από επαγγελματισμό, μας έδωσε το κάτι παραπάνω από αυτό που περιμέναμε από εκείνη.
H Σεράινα είναι υποψήφια για Onewoman 2011. Ψήφισέ την αν θέλεις να την δεις στην πρώτη θέση.
16. Η πρώτη και τελευταία φορά της Υβόννης Μπόζνιακ
Πιστό στην παράδοσή του να βγάζει ένα σέξι εξώφυλλο κάθε Αύγουστο, το Status επέλεξε φέτος την Υβόννη του Ρέμου. Δεν συζητήθηκε όσο θα περίμενε κανείς, ούτε την πιστέψαμε όταν δήλωσε ότι δεν θα το ξανακάνει, αλλά –παρόλαυτα- δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα.
15. Το τρίπτυχο της Νατάσσας Λυμπερίδου
Αυτή τη χρονιά η Νατάσα επικεντρώθηκε στο να πάρει επιτέλους το πτυχίο Πολιτικών Επιστημών από το Πάντειο. Για αυτό και μας χάρισε μόλις τρεις φωτογραφήσεις. Μια στουντιακή για το Esquire, μια ξαπλωμένη στα λιβάδια για το Nitro και αυτή την μηχανόβια που βλέπετε (και την οποία επιλέξαμε) για το Max Φεβρουαρίου.
H Νατάσσα είναι υποψήφια για Onewoman 2011. Ψήφισέ την αν θέλεις να την δεις στην πρώτη θέση.
 14. H Όλγα Φαρμάκη ‘χαριεντίζεται’ με ένα ελικόπτερο
Μετά από 21 ακριβώς χρόνια το Max μας άφησε χρόνους. Πως θα μπορούσαμε, λοιπόν, να μην συμπεριλάβουμε –τιμής ένεκεν- το τελευταίο του εξώφυλλο, δηλαδή την Όλγα Φαρμάκη του τεύχους Μαίου, με τίτλο ‘Πετάξαμε μαζί της στα 10.000 πόδια’.
H Όλγα είναι υποψήφια για Onewoman 2011. Ψήφισέ την αν θέλεις να την δεις στην πρώτη θέση.
13. Η σπάνια σέξι πλευρά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου
Το κορίτσι από την Πάτρα στέφθηκε με συνοπτικές διαδικασίας Μις Ελλάς με σκοπό να έχουμε αξιοπρεπή εκπροσώπηση στα Μις Υφήλιος. Και παρόλο να γυρίσει με τον τίτλο. Δεν τα κατάφερε, αλλά μπήκε για τα καλά στο sexy hit list μας. Τόσο με την συγκεκριμένη φωτογράφηση στο Status (εύγε που την έψησαν), όσο και με το προχώ εξώφυλλο της στην Madame Figaro.
 H Ηλιάνα είναι υποψήφια για Onewoman 2011. Ψήφισέ την αν θέλεις να την δεις στην πρώτη θέση.
12. H Καλομοίρα γεμίζει φουλ το μπικίνι της
Ευχάριστη Αυγουστιάτικη έκπληξη η παρουσία της Καλομοίρας στο εξώφυλλο του Nitro. Μην φανταστείς ότι κάθισε και έκανε ακροβατικά, πάντως το κόκκινο μπικίνι και το φόρεσε και τις κατάλληλες πόζες της πήρε. Και αυτό το εκτιμήσαμε.
H Καλομοίρα είναι υποψήφια για Onewoman 2011. Ψήφισέ την αν θέλεις να την δεις στην πρώτη θέση.
11. Η Κρυστάλλια επιτέλους ενέδωσε
H κοκκινομάλλα που αγαπήσαμε περισσότερο από κάθε άλλη το 2011, δεν μας έχει συνηθίσει σε σέξι μεζεδάκια. Οπότε δεν θα μπορούσαμε παρά να χειροκροτήσουμε την πρώτη αυτή φιλότιμη προσπάθεια. Κομπλέ με λευκό μπικίνι και ανάλογο ύφος. Ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει γρήγορα συνέχεια.
H Κρυστάλλια είναι υποψήφια για Onewoman 2011. Ψήφισέ την αν θέλεις να την δεις στην πρώτη θέση.
10. Οι δυο όψεις της Χρύσας Δρακάκη
Δεν θα σταματήσουμε να επαναλαμβάνουμε, ότι της αξίζουν περισσότερα από αυτά που έχει κερδίσει. Κάτι που αποδεικνύει η συγκεκριμένη φωτογράφηση της για το Nitro, που μας επιτρέπει να δούμε όλα τα τατού που στολίζουν το εξαίσιο κορμί της.
H Χρύσα είναι υποψήφια για Onewoman 2011. Ψηφισέ την αν θέλεις να την δεις στην πρώτη θέση.
9. Η μεταμόρφωση της Σάσας Μπάστα
Συνεπής στην απόφαση της να κάνει λίγα και καλά πράγματα, η Σάσα φέτος μας έφτιαξε την διάθεση μόλις τρεις φορές. Με το Δεκεμβριανό εξώφυλλο της στο Playboy, την σέξι φωτογράφηση για το Nitro που μας θύμισε –με την καλή έννοια- Καλιφορνέζα πορνοσταρ και –πιο αναπάντεχα από όλα- μια φωτογράφηση μόδας, όπου απέδειξε ότι θα μπορούσε όντως να διαπρέψει ως μοντέλο εξωτερικού.
Η Σάσα είναι υποψήφια για το Onewoman 2011. Ψήφισέ την αν θέλεις να τη δεις στην πρώτη θέση.
8. H Όλγα Φαρμάκη σε Βαλκανική περιοδεία
Το Ολγάκι μας γίνεται και επίσημα η πρώτη ξενιτεμένη μας μοντέλα που σκοράρει σέξι εξώφυλλο σε ξένο περιοδικό, συγκεκριμένα αυτό του Ρουμάνικου Playboy του τεύχους Σεπτεμβρίου. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ποιες άλλες Ελληνίδες μοντέλες έκαναν audition πριν από αυτή και απορρίφτηκαν. Η απάντηση; Πολλές και όλες ξανθές.
7. Το ντεμπούτο της Σίσσυς Χρηστίδου
Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε την καριέρα της, στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη, απέφευγε τις σέξι φωτογραφήσεις σαν τον διάολο. Μέχρι την συγκεκριμένη φωτογράφηση για το Nitro Ιουλίου που υπενθύμισε σε όλους ότι πέρα από σύζυγος και μανούλα, η Σίσσυ παραμένει μια βέρα Θεσσαλονικιά.  Ελπίζουμε να υπάρξει συνέχεια.
H Σίσσυ είναι υποψήφια για Onewoman 2011. Ψήφισέ την αν θέλεις να την δεις στην πρώτη θέση.
6. Η Νικολέτα Ράλλη έχει καλή μνήμη
Το αντρικό κοινό την έχει αποθεώσει σε κάθε φάση της καριέρας της. Και εκείνη, όχι μόνο φάνηκε να το χαίρεται στη συνέντευξή της σε εμάς, αλλά προς τιμήν της, όταν τσίμπησε την μεσημεριανή εκπομπή στο Star, δεν γύρισε την πλάτη στο κοινό της. Αντιθέτως επιβράβευσε την αφοσίωση του με την συγκεκριμένη  ‘σέξι αλλά καθωσπρέπει’ φωτογράφηση.
H Νικολέτα είναι υποψήφια για Onewoman 2011. Ψήφισέ την αν θέλεις να την δεις στην πρώτη θέση.
5. Η γυμνή επιστροφή της Χριστίνας Κολέτσα
Ενάμιση και βάλε χρόνο μετά την τελευταία της φωτογράφηση, η Χρίστινα αποφάσισε να επιστρέψει δριμύτερη (πιο γυμνή και πιο τσαμπουκαλεμένη από ποτέ) στο Nitro Οκτωβρίου. Εντελώς μηχανόβια born to be free κατάσταση, από την οποία επιλέξαμε –με δυσκολία ομολογώ- την πίσω πλευρά της. Κυρίως επειδή φαίνεται και το καινούργιο τατού χελιδόνι που μόλις χτύπησε.
 H Χριστίνα είναι υποψήφια για Onewoman 2011. Ψήφισέ την αν θέλεις να την δεις στην πρώτη θέση.
4. Η τραγουδίστρια με τους κοιλιακούς από πέτρα
Κόλαση του Δάντη είναι ο μόνος τρόπος να χαρακτηρίσεις την συγκεκριμένη φωτογράφηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου, που πρωτογνωρίσαμε στο X-Factor. Με ισιωμένο μαλλί και άγρια διάθεση το κορίτσι από το Μενίδι αποδεικνύει πως διαθέτει με διαφορά το πιο γυμνασμένο σώμα στην Ελλάδα.
H Ειρήνη είναι υποψήφια για Onewoman 2011. Ψηφισέ την αν θέλεις να την δεις στην πρώτη θέση.
3. H ενηλικίωση της Κατερίνας Σκουρλή
Η Miss Young 2009, στα 21 της, έδωσε μια εντελώς άλλη διάσταση στη μητρική συμβουλή ‘πιες γάλα για να δυναμώσεις’. Όλα αυτά στο Αυγουστιάτικο Nitro με μια φωτογράφηση που σε έκανε να βογγάς με κάθε σελίδα που γυρνούσες. Ενώ είχε προηγηθεί και μια πιο εστέτ, στο Status Μαρτίου. Μπράβο Κατερίνα. Μας αποζημίωσες με το παραπάνω για το κενό που άφησε φέτος η Κατερίνα Στικούδη. H  Κατερίνα είναι υποψήφια για Onewoman 2011.Ψήφισέ την αν θέλεις να την δεις στην πρώτη θέση.

 2. Η Έλενα Παπαβασιλείου την είδε Baywatch
Μπορεί να έχασε φέτος την εκπομπή της, αρκούμενη στην θέση του δεύτερου βιολιού δίπλα στην Ναταλία Γερμανού (αν και εμείς την θέλαμε να παίζει σε όλα τα κανάλια 24/7), αλλά ποτέ δεν μειώθηκε η γκέλα που έχει στο αντρικό κοινό. Για χάρη και του οποίου έκανε αυτή την αναπάντεχη φωτογράφηση στο Nitro που μόλις κυκλοφόρησε. Κομπλέ με το κόκκινο μαγιό του Baywatch. Ο καλύτερος τρόπος για να μας μπει η νέα χρονιά. Διαφωνεί κανείς;
H Έλενα είναι υποψήφια για Onewoman 2011. Ψήφισέ την αν θέλεις να την δεις στην πρώτη θέση.
1. Η Ελεονόρα Μελέτη καβάλα στο General Lee
Χωρισμένη, αδύνατη και αποφασισμένη να μας πετάξει τα μάτια έξω. Αυτό ήθελε και αυτό κατάφερε η Ελεονόρα με την συγκεκριμένη της καλοκαιρινή φωτογράφηση στο Nitro. Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως είναι η μόνη επώνυμη που τολμάει να παίξει το παιχνίδι της δημοσιότητας με αμερικάνικους, χωρίς ταμπού, όρους.
H Ελεονόρα είναι υποψήφια για Onewoman 2011. Ψήφισέ την αν θέλεις να την δεις στην πρώτη θέση.
oneman.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: