Cocktail blog

Κέντρο Ολιστικής Θεραπείας ΑΖΝΑ


προσφορά για Azna Θεσσαλονίκη

Τηλ. επικοινωνία για ραντεβού  στο 2310 282616.Απολαύστε μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης με ένα ολιστικό θεραπευτικό «πακέτο».Μασάζ πλάτης με πουγκιά.Ρεφλεξολογία.Μασάζ προσώπου-λαιμού (Rejuvance).ReikiΤο μασάζ από μόνο του είναι μία εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας που δύσκολα μπορεί να συγκριθεί άλλη μαζί της. Τα είδη και οι παραλλαγές του είναι πολλά και καθένα προσφέρει τα δικά του μοναδικά οφέλη στο σύνολο της ψυχοσωματικής υγείας.Το «πακέτο» που προτείνει το Κέντρο Ολιστικής Θεραπείας ΑΖΝΑ, καταφέρνει να συνδυάσει τέσσερα από τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά είδη μασάζ που θα σας χαρίσουν μία απαράμιλλη αίσθηση ανανέωσης, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. 



Η εμπειρία περιλαμβάνει αναλυτικά:

Μασάζ πλάτης με πουγκιά
Ολιστική θαλάσσια θεραπεία (sea holistic). Μασάζ συνδυασμένο με προϊόντα εμπνευσμένα από τις ευεργετικές αρετές του θαλάσσιου κόσμου (πουγκιά), που προσφέρει εκπληκτικά χαλαρωτικά αποτελέσματα σώματος και πνεύματος. Συγκεκριμένες κινήσεις διεγείρουν, ανανεώνουν και απαλλάσσουν από το καθημερινό στρές προσδίδοντας ηρεμία και ευεξία.
/09/40/1327331224009.jpg

Τα πουγκιά της θάλασσας αποτελούνται από ένα μείγμα κρυστάλλων από θαλάσσια άλατα, λουλούδια λεβάντας και διαφόρων αιθέριων ελαίων που το καθένα έχει τις δικές του θεραπευτικές ιδιότητες τοποθετημένα μέσα σε λινά πουγκιά που ζεσταίνονται στον ατμό. Εφαρμόζονται με πιέσεις κατά μήκος του σώματος και μαζί με μασάζ εμπνευσμένο από την παραδοσιακή μέθοδο Thai μας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ξεκούρασης, χαλάρωσης και τέλειο δέρμα..

Ρεφλεξολογία
Η Ρεφλεξολογία είναι μία ευγενική τέχνη, μία εξαιρετικά αποτελεσματική μορφή θεραπευτικού μασάζ των ποδιών. Θεωρείται μία ολιστική θεραπευτική τέχνη που θέλει να αντιμετωπίζει το άτομο ως ολότητα, προκειμένου να επιφέρει μία κατάσταση ισορροπίας και αρμονίας στο σώμα στο νου και στο πνεύμα.

Ολότητα, σημαίνει πως δεν είμαστε απλά το άθροισμα μυών, αγγείων αλλά το σύνολο αυτών, ένα σύνολο όπου όλα τα όργανα είναι αλληλένδετα και αλληλοεξαρτώμενα. Στα πόδια και τα χέρια μας υπάρχουν περισσότερες απολήξεις των νεύρων που ξεκινώντας από τον εγκέφαλο διανύουν όλο το σώμα. Συνεπώς όλο το σώμα μπορεί να ανακουφιστεί μέσω της ρεφλεξολογίας στα χέρια και στα πόδια.
/25/40/1327331224025.jpg

Η Ρεφλεξολογία γενικότερα:
  • Μειώνει την ένταση (στρες) οδηγεί σε χαλάρωση. Η χαλάρωση βοηθά το σώμα να αποθεραπευτεί ενισχύοντας το αμυντικό σύστημα του οργανισμού για να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά.
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία. Η καλή κυκλοφορία απαλλάσσει το σώμα από τις τοξίνες που συσσωρεύονται.
  • Βελτιώνει την νευρική λειτουργία (νευρικό σύστημα). Η χαλάρωση μειώνει την πίεση στα νεύρα και στα αγγεία βελτιώνοντας την ροή του αίματος και την παροχή οξυγόνου σε όλα τα μέρη του σώματος.
Μασάζ προσώπου/λαιμού, Rejuvance (φυσικό lifting)
To Rejuvance αποτελεί μία φυσική, ήπια και αποτελεσματική μέθοδο αναζωογόνησης του προσώπου αλλά και βαθιάς χαλάρωσης. Ανάμεσα στα εμφανή αποτελέσματα που επιφέρει είναι η βελτίωση του φυσικού τόνου της επιδερμίδας, η εξαφάνιση των λεπτών γραμμών, η λείανση των ρυτίδων και η ανάκτηση της χαμένης ζωντάνιας και ελαστικότητας του προσώπου, το οποίο πλέον φαίνεται φωτεινό, νεότερο, υγιές και ξεκούραστο. Στην ουσία είναι μία ολιστική φυσική μέθοδος Lifting χωρίς νυστέρι!!!

Ρέϊκι
Η μέθοδος Ρέϊκι είναι μία φυσική ενεργειακή τεχνική που χρησιμοποιεί το άγγιγμα των χεριών για να μεταβιβάσει την ζωτική συμπαντική ενέργεια. Η μέθοδος Ρέικι έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την σωματική ευεξία τη χαλάρωση, τη βελτίωση της υγείας, την νοητική ηρεμία και την πνευματική ανάπτυξη. Οι ευεργετικές αυτές ιδιότητες ωθούν τον δέκτη άλλοτε να νοιώσει γαλήνη και ηρεμία και άλλοτε ευεξία και ζωντάνια ανάλογα με τις ανάγκες του την δεδομένη χρονική στιγμή.
/40/40/1327331224040.jpg

Το σημαντικότερο όμως είναι πως το Ρέϊκι όπως, όλες οι ενεργειακές θεραπείες, μας συντονίζει με τη θετική ενέργεια (ΦΩΣ) με τέτοιο τρόπο που αυξάνεται η άμυνά μας στις καθημερινές αρνητικές εξωτερικές επιθέσεις (δυστυχώς δεχόμαστε πολλές στις μέρες μας). Αποτέλεσμα αυτής της άμυνας είναι να μπορούμε να διατηρούμε την ψυχική μας ισορροπία και να κοιτάζουμε τη ζωή με αισιοδοξία.

Azna

Αγίας Θεοδώρας 4
54626 Θεσσαλονίκη
Azna, Θεσσαλονίκη, 54626, Αγίας Θεοδώρας 4
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: