Cocktail blog

Jumper Start-Ώστε να Μην Μείνει Ποτέ από Μπαταρία το Αυτοκίνητο σας

προσφορά για Car-gadgets.gr Special DealΈνα προϊόν οικονομικό, εύχρηστο και πάνω από όλα μικρό σε μέγεθος, που χωράει στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σας και παρέχει άμεση εκκίνηση του οχήματος σε περίπτωση που μείνετε από μπαταρία.Βγάλτε από το ντουλαπάκι το Jumper Start και τοποθετήστε τη μία άκρη του σετ στον αναπτήρα σας και την άλλη άκρη στον αναπτήρα του οχήματος που θα σας δανείσει για λίγα λεπτά ρεύμα.Μήκος καλωδίου: 5 μέτρα.Ένα προϊόν οικονομικό, εύχρηστο και πάνω απ' όλα σε μικρό μέγεθος που χωράει στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σας και παρέχει άμεση εκκίνηση του οχήματος σας σε περίπτωση που μείνετε από μπαταρία.

/26/68/1328295086826.jpg

Σταματήστε να αγχώνεστε και να ταλαιπωρείστε. Με την αγορά του Jumper Start, αν έρθει η αποφράδα ώρα που το αμάξι σας δεν παίρνει μπροστά λόγω μπαταρίας, εσείς δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Πολύ απλά βγάλτε από το ντουλαπάκι το Jumper Start και τοποθετήστε τη μία άκρη του σετ στον αναπτήρα σας και την άλλη άκρη στον αναπτήρα του οχήματος που θα σας δανείσει για λίγα λεπτά ρεύμα. Και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.
/48/68/1328295086848.jpg

Εύκολο στη χρήση, απόλυτα βολικό με το μικρό του μέγεθος και με τιμή για να είστε πάντα σε ετοιμότητα. Το μήκος του καλωδίου είναι 5 μέτρα.

Τώρα πια δεν είστε δέσμιοι της μπαταρίας. Είστε έτοιμοι για άμεση εκκίνηση.

Car-gadgets.gr

info@car-gadgets.gr , +30 211 770 0351
Website / Facebook
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: