Cocktail blog

Allstar-applies;Αλλαγή Χρώματος Αυτοκινήτου με Μεμβρανι

προσφορά για Allstar-applies ΘεσσαλονίκηΑλλάξτε χρώμα στο αυτοκίνητό σας με την εξελιγμένη τεχνική του Car Wrapping εύκολα και γρήγορα με τις ειδικές αυτοκόλλητες μεμβράνες 3Μ που εφαρμόζονται απευθείας πάνω από το υπάρχον χρώμα του οχήματος σας.Ο μέσος χρόνος για μια ολική κάλυψη διαρκεί 2 με 5 ήμερες ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τους συνδυασμούς που επιθυμείτε. Επιλέξτε ανάμεσα σε δεκάδες διαφορετικά χρώματα και υφές (ματ ή γυαλιστερή).Ένα από το μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Car Wrapping είναι ότι η εφαρμογή είναι πλήρως αναστρέψιμη, που
σημαίνει ότι αφαιρώντας τη μεμβράνη το βασικό χρώμα του οχήματος θα είναι σαν καινούργιο, αυξάνοντας ταυτόχρονα την άξια του σε ενδεχόμενο πιθανής μεταπώλησης.Η Allstar-applies είναι η πρώτη εταιρία στη Β. Ελλάδα με επίσημη πιστοποίηση της 3Μ.
Η Allstar-applies είναι μια νέα αναπτυσσόμενη και μοναδική εταιρία στα πεδία των εφαρμογών, υλικών Car wrappping, ψηφιακής εκτύπωσης και αντηλιακών μεμβρανών σε πλήθος επιφανειών με πολλές φρέσκες και καινοτόμες ιδέες. Η ποιότητα, η ταχύτητα και η αξιοπιστία είναι προτεραιότητα της εταιρείας σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνουν. Ως πιστοποιημένοι εφαρμοστές υλικών Car Wrap της 3M μπορούν να προσφέρουν και να εγγυηθούν τη σωστή και ορθή εφαρμογή των εν λόγω προϊόντων. Στο χώρο τους θα βρείτε όλες τις αποχρώσεις των νέων υλικών αναρτημένες σε ένα μοναδικό εκθεσιακό για την πιο άνετη επιλογή των νέων χρωμάτων και υφών. 


Image 1


Τι κάνει η Allstar-applies? 
Χρησιμοποιώντας ειδικές αυτοκόλλητες μεμβράνες που εφαρμόζονται απευθείας πάνω από το υπάρχον χρώμα του οχήματος σας προσφέρουν την απάντηση έναντι της βαφής! Με την τεχνική του "Car wrapping" όπως παγκοσμίως ονομάζεται οι συνδυασμοί που μπορεί να γίνουν δεν έχουν όρια προσφέροντας νέες ιδέες και λύσεις εκεί που ο παραδοσιακός τρόπος βαφής αδυνατεί να δώσει λόγω χρονοβόρων τεχνικών δυσκολιών και υψηλού κόστους. Μια επαγγελματική εφαρμογή Car Wrapping χρησιμοποιώντας μονό ποιοτικά υλικά, όπως οι μεμβράνες 3Μ θα διαρκέσει τουλάχιστον για 5 χρόνια. Τα υλικά είναι μόνο υψηλής ποιότητας με βασικά χαρακτηριστικά την μεγάλη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και στις χημικές καταπονήσεις.


Image 1


Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Car Wrapping είναι ότι η εφαρμογή είναι πλήρως αναστρέψιμη. Αυτό σημαίνει ότι η αυτοκόλλητη μεμβράνη αφαιρείται όποτε το θελήσουμε εύκολα και γρήγορα χωρίς να επηρεάζεται καθόλου το εργοστασιακό χρώμα του αυτοκίνητου. Με τον τρόπο αυτό διατηρούμε το όχημα σαν καινούργιο αυξάνοντας ταυτόχρονα την αξία του σε περίπτωση μεταπώλησης. Σε οποιαδήποτε περίπτωση φθοράς το μόνο που απαιτείται είναι η αλλαγή του συγκεκριμένου κομματιού που έχει υποστεί ζημία με ένα καινούργιο. 


Image 2


Το κατάστημα της Allstar-applies βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και είναι ένας χώρος 250 τ.μ που συνδυάζει την άνεση, την εύκολη πρόσβαση και το ευχάριστο περιβάλλον για τις αγορές σας. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με σύγχρονο εξοπλισμό και ελεγχόμενες θερμοκρασίες είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε υλικά μόνο υψηλής ποιότητας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα φροντίζοντας με την 5ετή εγγύηση να είστε ευχαριστημένοι για χρόνια.


Image 3




Allstar-applies

Ι. Φαρμάκη 26
54629 Θεσσαλονίκη
Website / Facebook
τηλ στο 2310 231032 & 6944 523761
Allstar-applies, Θεσσαλονίκη, 54629, Ι. Φαρμάκη 26
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: