Cocktail blog

Βιολογικός Καθαρισμός Στρώματος από την Eco Clean


προσφορά για Eco Clean Θεσσαλονίκη

Χασμουριέστε; Μια γλυκιά νύστα σας τριγυρίζει; σκέφτεστε το στρώμα σας; Τώρα σκεφτείτε και τα παρακάτω…
Το 1/3 της ζωής μας το περνάμε στο κρεβάτι. Ετησίως, ενώ κοιμόμαστε, χάνουμε 500gr. Νεκρά κύτταρα και εκβάλλουμε 260 λίτρα υγρών, γεγονός που παρέχει συνεχή τροφή στα ακάρεα τα οποία εγκαθίστανται πάνω στο στρώμα και εισβάλλουν μέσα του. Επίσης, κατά τη διάρκεια της νύχτας, στο κρεβάτι ιδρώνουμε, προκαλώντας περαιτέρω υγρασία στο στρώμα και ένα ιδανικό περιβάλλον αναπαραγωγής τους. Ο αναπαραγωγικός ρυθμός

τους είναι πολύ υψηλός. Μέχρι 2.500 ακάρεα έχουν μετρηθεί σε ένα γραμμάριο σκόνης. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν περίπου πέντε εκατομμύρια ακάρεα σε ένα διπλό στρώμα. Τα ακάρεα οικιακής σκόνης παράγουν 200 φορές του βάρος του σώματος τους σε περιττώματα κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Αυτά τα περιττώματα διασπώνται σε μια λεπτή σκόνη που περιέχει ένα αλλεργιογόνο στοιχείο που ονομάζεται Guanine.

Image 1

Πολυάριθμες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι η Guanine των ακάρεων είναι η κύρια αιτία κρίσεων άσθματος, φλεγμονών του δέρματος, κοκκινίσματος των ματιών, φλεγμονής της βλεννογόνου μεμβράνης, βήχα, φτερνίσματος και εκζέματος. Τις μελέτες αυτές επιβεβαιώνουν τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Πνευμονολογίας στην Ελλάδα, που υποστηρίζουν ότι τα παιδιά προσβάλλονται από άσθμα σε ποσοστό 7-10%. Ο μεγαλύτερος όμως κίνδυνος που εγκυμονεί είναι ότι αν κάποιος αποκτήσει αλλεργία στη συγκεκριμένη ουσία θα την έχει για το υπόλοιπο της ζωής του. Μήπως σιγά-σιγά σας έφυγε η νύστα και σκέφτεστε μεν το στρώμα σας αλλά κάπως διαφορετικά; Ωραία, σκεφτείτε τώρα την Eco Clean.
Καθαρίστε το στρώμα σας – ειδικά τώρα που λόγο καιρικών συνθηκών στεγνώνουν πιο γρήγορα – και χαρείτε έναν πολύ πιο υγιεινό, αρά και καλύτερο ύπνο. Όνειρα γλυκά!

Ιδανική εποχή για καθαρισμό των στρωμάτων καθώς λόγο ζέστης τα στρώματα στεγνώνουν πιο γρήγορα.Η διαδικασία καθαρισμού διαρκεί περίπου 1 ώρα.
Τηλ. Επικοινωνίας: 2310 853727.

  • την πραγματική και εις βάθος καθαριότητα του στρώματος σας
  • την απομάκρυνση των ακάρεων και των περιττωμάτων τους
  • την απομάκρυνση της οικιακής σκόνης και άλλων μικροοργανισμών
  • την σημαντική ελάττωση των μικροβίων
  • την αναζωογόνηση του στρώματος σας 
  • ένα ξεκούραστο και ευχάριστο ύπνο!


Eco Clean

Μακεδονίας 100
54248 Θεσσαλονίκη
Eco Clean, Θεσσαλονίκη, 54248, Μακεδονίας 100
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: