Cocktail blog

Esperia Hotel στη Λίμνη Πλαστήρα

 Μακριά από τη ρουτίνα και τα προβλήματα της σημερινής πόλης, του καυσαερίου και του θορύβου, του άγχους και της σύγχρονης καθημερινότητας, στο Κρυονέρι, στον οικισμό Κουτσοδήμος του Νομού Καρδίτσας, έχοντας στα πόδια του την πανέμορφη θέα της λίμνης Ν. Πλαστήρα, βρίσκεται το ξενοδοχείο "Εσπέρια" 3*.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε υψόμετρο πάνω από 900 μέτρα από την επιφάνεια της Θάλασσας.
Σας προσκαλούν να σας υποδεχτούν στα ολοκαίνουρια δωμάτιά τους, 22 στον αριθμό, με ιδιαίτερο λουτρό και τζάκι το καθένα, που συνδυάζουν πολυτέλεια, χαλάρωση και φιλικό περιβάλλον.

Σκοπός τους είναι η παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας και εστίασης υψηλού επιπέδου συνδυάζοντας την τουριστική παράδοση της περιοχής σε ένα όμορφο και φυσικό περιβάλλον. Ιδανική επιλογή για να γνωρίσετε τόσο τη φυσική ομορφιά όσο και τις δραστηριότητες της Λίμνης Πλαστήρα.
Κάντε μια απόδραση από την καθημερινότητα στη μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα.
Λίμνη Πλαστήρα
Μία γαλάζια ανθρώπινη πινελιά σε ένα καταπράσινο καμβά που δημιούργησε η φύση! Φαίνεται πως και οι δύο έκαναν τη δημιουργική τους υπέρβαση και προέκυψε η εντυπωσιακή Λίμνη Πλαστήρα. Με τον καιρό το ένα αφομοιώθηκε από το άλλο (λίμνη και φυσικό τοπίο) και τα δύο μαζί αποτελούν ένα από τα ομορφότερα κομμάτια της χώρας μας. Ιδανικός τόπος για μία αγχολυτική εξόρμηση. 
 

Esperia Hotel

Κρυονέρι,
Λίμνη Πλαστήρα
τηλ.: 24410 92993
τηλ.: 24410 92933
 


Προβολή Esperia Hotel σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: