Cocktail blog

America's Funniest Home Videos part 544★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δείτε όλους τους υποψήφιους βουλευτές ανά περιφέρεια και κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
     
newslab24.com


ypes.gr

Πρωτομαϊά στα καρβουνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Μαζί δεν τα φάγαμε...τα έφαγα όλα μονος μου

Που μας οδηγούν τα πειράματα του Μνημονίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:
άντε και εύκολοφορετο να είναι

Ασύρματο Baby Monitor για να Παρακολουθείτε το Παιδάκι σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:
προσφορά για NV tech ShoppingΔιαθέτει τη μεγαλύτερη έγχρωμη οθόνη σε αυτή την κατηγορία προϊόντων (2,4 ίντσες) με πολύ καθαρή εικόνα.Εμβέλεια έως και 80 μέτραΔυνατότητα νυχτερινής λήψης.Λειτουργία Vox (το monitor ανάβει αυτόματα όταν αντιληφθεί κάποιο θόρυβο)Φωτάκι νυκτός .Λειτουργία και με μπαταρίες.Την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου οι πάντες παρακολουθούσαν τους πάντες και μας φαινόταν και φυσιολογικό. Δεν λέμε να μπείτε σε περίοδο Ψυχρού Πολέμου με το παιδί σας αλλά η συγκεκριμένη μορφή παρακολούθησης είναι σίγουρα φυσιολογική και χρήσιμη.

Αισθητήρας παρκαρίσματος που τοποθετείται εύκολα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
προσφορά για Apeiron Ideas ShoppingΑισθητήρας παρκαρίσματος που τοποθετείται εύκολα μεηλεκτρομαγνητκή αυτοκόλλητη ταινία χωρίς να κάνετε τρύπες στον προφυλακτήρα.Εύκολη εγκατάσταση από εσάς (αν πιάνουν τα χέρια σας) ή από ειδικό.Εντοπίζει αντικείμενα σε απόσταση από ένα μέτρο μέχρι μερικά εκατοστά, προφυλάσσοντας σας από τρακαρίσματα και ατυχήματα.Διαφορετικής έντασης ηχητική ειδοποίηση με 3 επίπεδα, όσο πλησιάζετε κάποιο αντικείμενο.Είτε είστε καινούργιος ή έμπειρος οδηγός, το παρκάρισμα δεν είναι

Το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στο κόσμο ενοικιαζεται στην Ελλαδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Μπορεί τα σενάρια εξόδου της χώρας μας από το κοινό νόμισμα να ακούγονται ακόμα από τα πλέον επίσημα χείλη και η χώρα μας να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις σε πολλές αρνητικές λίστες, αλλά η Ελλάδα έχει την τιμή να φιλοξενεί το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο!
Σύμφωνα με το γνωστό ταξιδιωτικό περιοδικό Lonely Planet, αλλά και τη βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph που φιλοξενούν τη λίστα με τα 10 ακριβότερα δωμάτια ξενοδοχείων στον κόσμο, η «βασιλική βίλα» στο Grand Resort Lagonisi είναι το ακριβότερο δωμάτιο στον κόσμο με τιμή διανυκτέρευσης περίπου 38.000 ευρώ!

Βιντεο με αεροφωτογραφήσεις που σου κόβουν την ανάσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Top Tracks for Kitaro

ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΤΟΥ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ... 1 ΔΙΣ ΔΡΧ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ 
Γύρισε το μάτι μας. Υπουργός Οικονομικών όλων των φτωχών Ελλήνων με τραπεζικές καταθέσεις μαμούθ. Πολιτικοί που θα έπρεπε ο ελληνικός λαός να τους έχει στείλει από εκεί που ήρθαν. 
Ευάγγελος Βενιζέλος: Από τα δηλωμένα, φαίνεται να έχει μια αμύθητη περιουσία σε τραπεζικούς λογαριασμούς.: Γύρω στα 3 εκ ευρώ. 1 δισεκατομμύριο δραχμές, εάν τον ικανοποιεί η αντιστοιχία στην δραχμή. 
Αυτόν τον πολιτικό περιμένει ο λαός που πεινάει, να τον σώσει. Αυτό τον πολιτικό θα κατέβει ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει για αρχηγό του. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. 
Λίγο πολύ αυτά τα ποσά τα ξέραμε. Άλλο όμως να τα ξέρεις και άλλο να τα βλέπεις.

Πισινα 18 μετρα βάθος

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Piscina de 18 metros... de profundidad

Ο Νταλικέρης της χρονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Τροικανοί επιστρέφουν... και αυτή τη φορά πιο σοβαροι

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Επειδή δεν βάζουμε μυαλό η Τρόικα αποφάσισε να αλλάξει το επικεφαλή τις επιτροπής,ελπίζοντας έτσι για ένα καλύτερο μέλλον....Life is Black.
Σφίξαμε
Αδέρφια μονο η Τζούλια μας σώνει...

Συναντιούνται 2 ξανθιές στην στάση του λεωφορείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Συναντιούνται 2 ξανθιές στην στάση του λεωφορείου:
- Ποιό λεωφορείο περιμένεις; ρωτάει η πρώτη.
- Το 1. Εσύ;
- Εγώ το 2.
Εκείνη την στιγμή φτάνει το 12 και λέει η πρώτη ξανθιά:
- Αχ ωραία, μαζί θα φύγουμε!

Ο Κερατούκλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Ένας τύπος κάθε πρωί, την ίδια ώρα, έπαιρνε το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά του, αλλά στην στάση τον περίμενε ένας τύπος που του έπιανε το μάγουλο και του έλεγε σιγανά:

- Κερατούκλη...
Αυτό επαναλαμβανόταν για αρκετά πρωινά, ώσπου ο άνθρωπος αγανακτισμένος γυρνάει μια μέρα από τη δουλειά και το αναφέρει στη γυναίκα του.
- Και πού θέλεις να ξέρω εγώ; Κάνας βλαμμένος θα' ναι, μην δίνεις σημασία, του απαντάει εκείνη εκνευρισμένη και εκείνος ησύχασε.
Την άλλη μέρα το πρωί στη στάση του λεωφορείου ο γνωστός τύπος του πιάνει πάλι το μάγουλο και του λέει:
- Α! ρε κερατούκλη...είσαι και μαρτυριάρης!


Marilyn Monroe topless λιγες μερες πριν πεθάνει

Δεν υπάρχουν σχόλια:



Όταν η Norma Jeanne Mortenson δήλωνε ναζιάρικα μπροστά στην κάμερα πως «εάν δώσεις σε μία γυναίκα τα κατάλληλα παπούτσια μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο» δεν φανταζόταν ίσως ποτέ, ότι η ίδια, θα περνούσε στην αιωνιότητα ως το μεγαλύτερο sex symbol που έβγαλε ποτέ το Hollywood!
Μισό αιώνα μετά το θάνατο της πιο διάσημης ξανθιάς του παγκόσμιου κινηματογράφου Marilyn Monroe, vintage φωτογραφίες της θα δημοπρατηθούν στις 8 Μαΐου

Πλούσιες χώρες, φτωχοί λαοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

WRC Argentina 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Futuristic Technology 2010 - 2025 Part 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ε, και τι έγινε, μαφιόζοι μας κυβερνούσαν πάντα, ας κάνουμε μια αλλαγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δεν θέλω να υπονοήσω τίποτε, όπως ξέρετε δεν μιλώ ποτέ χωρίς στοιχεία. 

Αλλά επειδή έχω επανειλημμένα υποστηρίξει πως καθήκον του πολιτικού είναι να προβλέπει ώστε να αποτρέπει τις καταστροφές και του δημοσιογράφου να δίνει μόνο τις χρήσιμες πληροφορίες ώστε να προειδοποιεί εγκαίρως και να προστατεύει τον λαό, λίγες ημέρες πριν από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ανταποκριθώ σ’ αυτό το καθήκον. 
Με αφορμή την χρεοκοπία της χώρας, εξαιτίας των πολιτικών που ακολούθησαν ΟΛΟΙ όσοι επί δεκαετίες με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο βρίσκονταν στο «σύστημα», το κατά τον Ανατόλ Φρανς «χέρι του αόρατου μηχανικού» (δηλαδή η προπαγάνδα), που διοικεί την Δημοκρατία, έχει τον τελευταίο καιρό επιβάλει το καθαρά προπαγανδιστικό σύνθημα «ψηφίζουμε μικρά κόμματα».

America's Funniest Home Videos part 545★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Active Denial System;Έτοιμο το μηχάνημα που θα διαλύει διαδηλώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Ευρύτερα γνωστό ως «ακτίνα πόνου», το νέο όπλο παρουσιάστηκε τη Δευτέρα από τους επικεφαλής του Σώματος Πεζοναυτών των Η.Π.Α.. Πρόκειται για ένα ηλεκτρομαγνητικό οπλικό σύστημα που εκπέμπει ισχυρή θερμική ακτίνα σε απόσταση ακόμη και ενός χιλιομέτρου. 
Το όπλο δημιουργήθηκε στο Αφγανιστάν, δεν έχει μέχρι στιγμής χρησιμοποιηθεί σε κάποια επιχείρηση και αποτελεί πλέον επίσημα μέρος του οπλοστασίου των Αμερικανών πεζοναυτών.
Το επίσημο όνομα αυτού είναι Active Denial System (στα Ελληνικά, Σύστημα Ενεργούς Απώθησης). Τοποθετείται σε όχημα και έχει ως στόχο κυρίως τη διάλυση μαζικών συγκεντρώσεων ανθρώπων, χωρίς να επιφέρεται θανάσιμος τραυματισμός.

Ξύπνησέ με στις 5.00 το πρωί

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Είναι τσακωμένο το ζευγάρι και κρατάνε μούτρα ο ένας στον άλλον. Ξαφνικά, ο άντρας θυμάται πως την επόμενη μέρα έχει πτήση για ένα πολύ σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού και θα χρειαζόταν να τον ξυπνήσει η γυναίκα του στις 5.00 το πρωί. Επειδή όμως δεν θέλει να είναι αυτός που θα "ρίξει τα μούτρα του" και μιλήσει πρώτος, γράφει σε ένα χαρτί:
"Σε παρακαλώ, ξύπνησέ με στις 5.00 το πρωί" και το αφήνει κάπου που ξέρει πως θα το δει.
Το επόμενο πρωί, ξυπνά, και ανακαλύπτει πως η ώρα είναι 9.00 το πρωί, και έχει χάσει την πτήση του. Εξαγριωμένος, ετοιμάζεται να πάει να δει γιατί δεν τον ξύπνησε η γυναίκα του, όταν ανακαλύπτει ένα κομμάτι χαρτί δίπλα στο κομοδίνο, που έγραφε:
"Είναι 5.00 το πρωί. Ξύπνα.


AFGHAN LUKE (2011)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Afghan Luke

KAYDARA (2011)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Kaydara

Οι Ελληνίδες που δεν χρειάστηκε ποτε να χρησιμοποιήσουν Photoshop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι ωραιότερες γυναίκες της Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Στην αρχή θα σας παρουσιάσουμε τις πιο σέξι γυναίκες από κάθε περιφέρεια της Ελλάδας. Και μετά θα ανακηρύξουμε τον μεγάλο νικητή. Ο Μοριάς έχει και την φήμη και τα τετραγωνικά για να βρεθεί στην κορυφή.

15.490 τετραγωνικά χιλιόμετρα που αντιστοιχούν σε 11.7% της συνολικής έκτασης της χώρας είναι τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της περιφέρειας (την οποία αντιμετωπίζουμε αυστηρά γεωγραφικά). Αυτό που δεν μετράνε είναι η αναλογία μοιραίων γυναικών που κυκλοφορούν καθημερινά από το κέντρο της

Οι ναυαγοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:
4ναυαγοί ηλικίας 20, 30, 40 και 60 ετών βρίσκονται σε ένα νησί και σε απόσταση... αναπνοής σε ένα άλλο νησί βρίσκονται 4 πανέμορφα μοντέλα. 

Ο 20άρης λέει: – Γρήγορα να κολυμπήσουμε να πάμε απέναντι στα κορίτσια!
 
Ο 30άρης του απαντά: – Καλά μην βιάζεσαι και τόσο… 
Ο 40άρης προτείνει: – Εγώ λέω να κατασκευάσουμε μία σχεδία 
O 60άρης: – Για σταθείτε ωρέ παιδιά . Γιατί να τα κάνουμε όλα αυτά; Αφού και από εδώ βλέπουμε!

Εστιατόριο πανω σε δέντρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 

Τα καλύτερα στο Web

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πληκτρολογώντας την διεύθυνση που θέλετε απο showmystreet.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Το showmystreet είναι μία online εφαρμογή, που πληκτρολογώντας την διεύθυνση που θέλετε να δείτε, σας πηγαίνει κατευθείαν εκεί μέσω εικόνων από δορυφόρο. Το θετικό σε αυτή την εφαρμογή, είναι ότι τα κάνει όλα πολυ γρήγορα, πληκτρολογείτε οδό και πόλη και σε δευτερόλεπτα είστε εκεί! Μια δοκιμή θα σας πείσει.

Η κορυφαία οικολογική συνείδηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Η κορυφαία οικολογική συνείδηση είναι, να σκουπίζεις το κώλο σού μετά το χέσιμο με αμπελόφυλλα.


Tea Party in Super Slow Motion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πως να γυαλίσετε τα ασημικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Τα μυστικά του καθαρισμού των ασημικών χρησιμοποιώντας τεχνικές του «νοικοκυριού» μπορεί να σας εκπλήξει, αλλά οι συγκεκριμένες τεχνικές είναι εύκολες, δοκιμασμένες και αληθινές! Εάν τα ασημικά σας είναι μικρά
H καλύτερη λύση είναι η άσπρη οδοντόκρεμα. Βάλτε μία μικρή ποσότητα στο δάχτυλό σας και τρίψτε το στη θαμπάδα, και ιδού! 
Εάν τα ασημικά σας είναι μεγάλα
1. Προετοιμάστε τον εξοπλισμό σας. 
γυάλισμα ασημικώνΤο πρώτο βήμα είναι να βάλετε μέσα σε ένα σκεύος μαγειρικό, αλουμινόχαρτο και να προσθέσετε αρκετό νερό έτσι ώστε να καλύψετε πλήρως την ποσότητα ασημικού που θέλετε να καθαρίσετε

Ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Πρέβεζας κ. Περικλής Βασιλάκης δήλωσε

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Πρέβεζας κ. Περικλής Βασιλάκης δήλωσε :
«Με την επιλογή μας στις 6 του Μάη αποφασίζουμε για τη συμμετοχή της
Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια και το ευρώ, αλλά και για το αν
θέλουμε να γίνουν πράξη οι μεγάλες αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, στην
οικονομία και στη δημόσια διοίκηση. Για να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις
του Β. Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ χρειάζονται άνθρωποι που έχουν μάθει να
δουλεύουν σκληρά στη ζωή τους. Πολιτικοί που δεν έχουν φθαρεί από την
εξουσία, πολιτικοί που στηρίζονται στην κοινωνία  και που  μπορούν να
σηματοδοτήσουν την ανανέωση της πολιτικής ζωής του τόπου. Μόνο έτσι θα
αποκαταστήσουμε τις αδικίες, θα εξασφαλίσουμε προοπτική για όλους και
θα υπάρχει διαφάνεια στην πολιτική.
Αυτή είναι η μάχη της επόμενης Κυριακής, αυτή είναι η μάχη που δίνω
στην Πρέβεζα με τον Β. Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ».