Cocktail blog

Estella Hotel:Ελαφόνησος

Η Ελαφόνησος, είναι ένα μικρό νησάκι ανάμεσα στα Κύθηρα, και την νότια Πελοπόννησο. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι έχουν ανακαλύψει τη μαγευτική ομορφιά του νησιού με αποτέλεσμα την ραγδαία αύξηση της τουριστικής κίνησης, αποκτώντας πιστούς φίλους από όλο τον κόσμο.
Τα πάντα στην Ελαφόνησο έχουν τον δικό τους ρυθμό. Κάθε επισκέπτης εντυπωσιάζεται από τα κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά και την ήρεμη ζωή του νησιού, που ταιριάζει σ' αυτούς που θέλουν να ηρεμήσουν.

Το ξενοδοχείο Estella βρίσκεται μπροστά στο λιμάνι της Ελαφονήσου, είναι ένα από τα πρώτα κτίρια που βλέπετε όταν αποβιβάζεστε στο νησί. Αποτελείται από 16 στούντιο-δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις για χαλαρές διακοπές. Το καθένα από αυτά διαθέτει ψυγείο ιδιωτικό μπαλκόνι ή βεράντα (με μερική ή ολόκληρη θέα στη θάλασσα), TV και Air Condition, ενώ τα οικογενειακά δωμάτια και οι σουίτες, έχουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.
Στις εγκαταστάσεις του, θα βρείτε Bar, Roof Garden, Cafeteria, Σαλόνι και Snack Bar. Προσφέρει επίσης Parking, Reception και καθημερινή καθαριότητα των δωματίων.
Η πρόσβαση στις παραλίες Σίμος –μία από τις καλύτερες της Μεσογείου- και Νησιών Παναγιάς είναι υπόθεση λίγων μόλις λεπτών. Μπορείτε ακόμη να πάτε με τα πόδια στο κέντρο του χωριού, να περπατήσετε στα σοκάκια και να σταματήσετε για ούζο ή φαγητό στα όμορφα μαγαζιά. Καθώς το νησί βρίσκεται μόνο 10 λεπτά μακριά από το λιμάνι της Νεαπόλεως, είναι το ιδανικό σημείο για περαιτέρω ξενάγηση, στη Μονεμβασιά, στη Σπάρτη, τα νησιά Κύθηρα - Αντικύθηρα και τις σπηλιές του Διρού.
 Ακολουθήστε την Εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου. Περνώντας τον Ισθμό της Κορίνθου, στρίβετε αριστερά προς Τρίπολη. 
Μετά την σήραγγα του Αρτεμισίου και φτάνοντας στην πόλη της Τρίπολης, βγαίνετε στην έξοδο από την εθνική οδό προς Σπάρτη
Μετά την Σπάρτη και αφού περάσετε το ΚΕΜ (στρατόπεδο) ακολουθείτε την έξοδο προς Σκάλα - Μονεμβάσια.
Μόλις περάσετε την πόλη της Σκάλας ,έχετε δυο εναλλακτικές διαδρομές:
1) συνεχίζετε ευθεία προς Βλαχιώτη - Μολάοι –Μονεμβάσια και λίγο πριν τη Μονεμβάσια, στρίβετε δεξιά προς Νεάπολη - Δαιμονιά
2) στρίβετε δεξιά προς Έλος και από εκεί στα χωριά Λυκόβρυση- Ελιά -Ασωπός -Παπαδιάνικα -Δαιμονιά
Από την Δαιμονιά, ακολουθείτε τον επαρχιακό δρόμο προς Νεάπολη και πριν τη Νεάπολη στρίβετε δεξιά προς Βιγκλάφια -Ελαφόνησο και φτάνετε στην προβλήτα, όπου μικρά ferry boats εκτελούν κάθε μισή ώρα δρομολόγια.
Με μικρό αντίτιμο εισιτηρίου και σε 10 λεπτά φτάνετε στην Ελαφόνησο.
Δείτε το Estella Hotel στο Site και το Facebook

Estella Hotel

Estella Hotel
Ελαφόνησος
23053 Λακωνία
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: