Cocktail blog

Ηλεκτρικό ποδήλατο DkCity dbO3.2, το πιο όμορφο σπαστό ποδήλατο στον κόσμο

 Τι είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο;
Για να καταλάβετε καλύτερα τι είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, σκεφθείτε ένα κανονικό ποδήλατο. Έπειτα, προσθέστε σε αυτό διάφορα ηλεκτρικά εξαρτήματα, όπως ένα μοτέρ, μία μπαταρία και ένα διακόπτη ελέγχου/μετάδοσης. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία κάθε ηλεκτρικού ποδηλάτου στην αγορά.
Είναι σημαντικό να καταλάβει κανείς ότι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μοιράζεται τα ίδια πάνω - κάτω χαρακτηριστικά με ένα απλό ποδήλατο και η συμπεριφορά του στην οδήγηση είναι σχεδόν όμοια με αυτή ενός απλού ποδηλάτου.

Η ουσία ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου βρίσκεται στο ότι αξιοποιεί την ανθρώπινη δύναμη. Δεν την αντικαθιστά πλήρως. Κάνει την οδήγηση ευκολότερη, βοηθάει στο να ξεπερνάτε εύκολα "εμπόδια" όπως ανηφόρες και δυνατό αντίθετο άνεμο και προσφέρει ευελιξία, καθώς και τη δυνατότητα να φτάνετε ακόμα πιο μακριά, δίχως να κουράζεστε ή να ιδρώνετε.
Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να αποκτήσετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Σας παραθέτουμε εδώ τους δέκα πιο βασικούς!

DkCity dbO3.2

Ο ROBRADY έφτιαξε το πιο όμορφο σπαστό ποδήλατο στον κόσμο, δεν είναι τυχαίο που έχει αποσπάσει τα περισσότερα βραβεία παγκοσμίως!
Η κορυφαία ποιοτική κατασκευή του σε συνδυασμό με το design του είναι αυτό που χαρακτηρίζουν το dbO 3,2. Με 2 απλές κινήσεις ''σπάει'' και μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα. Με την δυνατότητα του δωρεάν test ride στον χώρο σας θα μπορέσετε να δοκιμάσετε το τι πραγματικά προσφέρει το συγκεκριμένο ebike μέσα στην πόλη.
..
 

Clean City Project
Αγ. Παρασκευής 55,
Χαλάνδρι
τηλ.: 210 6897780



Προβολή Clean City Project σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip