Cocktail blog

Δύο Γυναίκες σε ένα πάρκινγκ δίνουν συμβουλές παρκαρίσματος η μια στην άλλη

Υπάρχει  κίνδυνος για όσους βλέπουν αυτό το βίντεο ;Μην σπάσετε την οθόνη του υπολογιστή σας από τα νεύρα, κατά τη διάρκεια της προβολής του βίντεο,εκτός αν σας πιάνουν τα γέλια και πέσετε κάτω .

Μια τεράστια βαλίτσα πρόσθεσε στη κοκινη πλατιά της ρωσίας ο οίκος μόδας Louis Vuitton

Πρωτεϊνικό τεστ προβλέπει εγκαίρως την προεκλαμψία στην εγκυμοσύνη

Η μέτρηση των επιπέδων των δύο πρωτεϊνών, του πλακουντιακού αυξητικού παράγοντα (PlGF) και του υποδοχέα του sFlt-1 εκτελούνται στο μητρικό αίμα, συντελεί στην ασφαλή πρόγνωση της προεκλαμψίας και τον έγκαιρο εντοπισμό των ασθενών που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου, σύμφωνα με την κλινική μελέτη PROGNOSIS που παρουσιάστηκε στο 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο COGI (Controversies in Obstetrics, Gynecology & Infertility) στη Βιέννη.

Πλυντήριο ρούχων που υπακούει τον σκύλο

Ακόμη περισσότερες δυνατότητες σε ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά – βοηθούς ασθενών, δίνει μία μικρή τροποποίηση σε ήδη υπάρχουσα τεχνολογία: πλυντήριο ρούχων που «υπακούει» στον σκύλο.
Ο Ντάφι, γκόλντεν λαμπρατόρ στη ράτσα (φωτογραφία και βίντεο), είναι το πρώτο σκυλί στην Ιστορία που κατάφερε να βάλει πλυντήριο. Κι αυτό κατέστη δυνατό χάρη στη νέα εφεύρεση του Βρετανού Τζον Μίντλετον και τις προσθήκες τεχνολογιών αφής και υποδοχής ήχου που ενσωμάτωσε σε ένα πλυντήριο ρούχων.

Ο δεινόσαυρος Misty που πωλήθηκε για £ 400,000 σε δημοπρασία

Ο Diplodocus έζησε 150 εκατομμύρια χρόνια πριν και είναι ο πρώτος Δεινόσαυρος που βγήκε  σε δημοπρασία στο Ηνωμένο Βασίλειο 

Τι γίνεται πίσω από τις αποθήκες της Amazon

Ο Ομπάμα δίπλα στο μεγάλο έργο τον Χρυσαυγιτών:Οι Έλληνες αξίζουν κάτι παραπάνω από ένα λάχανο

Εντολή Ομπάμα΄Τα συσσιτια να είναι ανοιχτά όλο το 24-ωρο στις ημέρες τον εορτών

Έχουμε κανένα Ήρωα με τέτοιο όνομα,ποιος ξέρει?

Μπέρδεψε το Π@@τσο με το λούτσο όπως λένε ,το ίδιο δεν είναι....

City Space Wallpapers

Ανακαλύφθηκε γονιδιακή μετάλλαξη που προάγει την υπερκατανάλωση αλκοόλ

Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν γονίδιο το οποίο προάγει την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, όταν είναι δυσλειτουργικό, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο Nature Communications.

Αν και η ανακάλυψη του γονιδίου έγινε σε πειραματόζωα, οι ερευνητές από το Κολέγιο Ιμπέριαλ του Λονδίνου και τα Πανεπιστημία του Λονδίνου, του Νιουκάστλ, του Σάσεξ και του Νταντί, έχουν κάθε λόγο να ποστεύουν ότι η μετάλλαξη του ενδεχομένως να καθιστά και τους ανθρώπους επιρρεπείς στην κατάχρηση του αλκοόλ.

Αν και στο παρελθόν αρκετά γονίδια έχουν συσχετιστεί με τον αλκοολισμό, οι βρετανοί επιστήμονες με επικεφαλής τον Δρ Χάουαρντ Τόμας, είναι οι πρώτοι που ανακαλύπτουν μια άμεση σχέση αιτίου-αποτελέσματος ανάμεσα σε μια γονιδιακή μετάλλαξη και τον εθισμό στο αλκοόλ. 

Το ενδεχόμενο εμφράγματος ή εγκεφαλικού επεισοδίου μπορεί πλέον να διερευνηθεί έγκαιρα στα γονίδιά μας

Το ενδεχόμενο εμφράγματος ή εγκεφαλικού επεισοδίου μπορεί πλέον να διερευνηθεί έγκαιρα στα γονίδιά μας και με μια προφυλακτική φαρμακευτική αγωγή να προλάβουμε τα δυσάρεστα. Κληρονομική προδιάθεση για θρομβωτικά επεισόδια έχει ο ένας στους έξι Έλληνες, οπότε ο γενετικός έλεγχος μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη σοβαρών ασθενειών, ιδιαίτερα στα άτομα που έχουν έναν γονέα που εμφάνισε έμφραγμα ή εγκεφαλικό επεισόδιο.

Νέος έλληνας γιατρός στη βάση Concordia της Ανταρκτικής

Σταθμός Concordia, Ανταρκτική
Έπειτα από ένα πολυήμερο ταξίδι σε μια από τις πιο δυσπρόσιτες περιοχές του πλανήτη, ο έλληνας γιατρός Αδριανός Γκολέμης έφτασε στον ιταλο-γαλλικό Σταθμό Concordia στην Ανταρκτική, προκειμένου να αντικαταστήσει τον συνάδελφό του Ευάγγελο Καϊμακάμη, ο οποίος αποχωρεί έπειτα από ένα χρόνο στην παγωμένη απομόνωση.

Στο πλαίσιο προγράμματος της ευρωπαϊκής διαστημικής υπηρεσίας ESA, ο διδάκτορας της Ιατρικής Αδριανός Γκολέμης θα περάσει το επόμενο έτος μελετώντας τις αντιδράσεις του ανθρώπινου οργανισμού στις στρεσογόνες συνθήκες της Ανταρκτικής.

Η ζάχαρη σώζει τα πρόωρα μωρά

Ένα απλό τζελ με βάση τη ζάχαρη συμβάλλει στην αντιμετώπιση του χαμηλού σακχάρου στο αίμα και προλαμβάνει από εγκεφαλικές βλάβες στα πρόωρα μωρά.

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Οκλαντ στη Νέα Ζηλανδία, το τζελ δεξτρόζης, ένα στοματικό τζελ γλυκόζης, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη θεραπεία της νεογνικής υπογλυκαιμίας, μια κατάσταση κατά την οποία το νεογνό παρουσιάζει χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα μετά τη γέννα. 

Πρώτες βοήθειες για το μωρό που πνίγεται

Τι κάνετε όταν δείτε το μωρό σας να πνίγεται; Πάνω απ' όλα ψυχραιμία! 
Αν το μωρό σας από την λαιμαργία του στραβοκαταπιεί το γάλα του, πνίγεται, βγάζει γάλα από τη μύτη, κοκκινίζει ή μελανιάζει, μην τρομάζετε. Είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλά μωρά. Αν δεν επανέλθει από μόνο του σε μερικά δευτερόλεπτα,πιάστε το από τους αστραγάλους και κρεμάστε το ανάποδα,ακριβώς όπως το κρατά ο μαιευτήρας την ώρα που γεννιέται. Με αυτόν τον τρόπο τα υγρά που βρίσκονται στην αναπνευστική οδό κυλάνε προς τα έξω. 

Πώς η επιλογή των παιχνιδιών επηρεάζει το μέλλον των παιδιών μας

Μια νέα μεγάλη καμπάνια που εγκαινιάστηκε στη Βρετανία με τον τίτλο Let Toys Be Toys προωθεί τα παιχνίδια που προορίζονται για αγόρια και για κορίτσια, προσπαθώντας να καταρρίψει τα στερεότυπα μεταξύ των διαφορών των δύο φύλων από πολύ μικρή ηλικία.

Το ότι το marketing προωθεί στα παιχνίδια τα γνωστά στερεότυπα για τις διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα είναι γνωστό.Από  μικρή ηλικία τα αγόρια μαθαίνουν πως οι άντρες πρέπει να είναι δυνατοί, επιθετικοί, ανεξάρτητοι, γενναίοι, ηγεμονικοί. Αντίστοιχα, τα κορίτσια πρέπει να δείχνουν αδύναμα, ευγενικά, συναισθηματικά και με καλούς τρόπους. Και βέβαια οι γονείς επιλέγουν παιχνίδια που τονίζουν αντίστοιχα τα κοριτσίστικα και αγορίστικα χαρακτηριστικά. 

Πράγματα που μου έμαθε η πατρότητα

Ο αμερικανός συγγραφέας Tom Matlack μοιράζεται μαζί μας τι έμαθε από τότε που έγινε μπαμπάς.
1. Η πατρική αγάπη είναι η μόνη ολοκληρωμένη αγάπη στη ζωή.Μπορεί να φερθώ αυστηρά αλλά τα παιδιά πάντα ξέρουν ότι με τίποτα στον κόσμο δε θα σταματήσω να τα αγαπάω.  
2. Πάντα πίστευα ότι η πατρότητα είναι κάτι που μαθαίνεται. Τελικά είναι ένα μάθημα ζωής στο οποίο οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να πιαστείς αδιάβαστος.
3. Τα παιδιά σε μαθαίνουν πώς να διαχειρίζεσαι το στρες, αλλά και τα απροσδόκητα γεγονότα. Αν δεν προσέξεις στην αλλαγή της πάνας, το μωρό μπορεί να πέσει κάτω ή να φας μια ξαφνική κλοτσιά στο μάτι. Αν φρικάρεις θα φρικάρουν, αν φωνάξεις θα φωνάξουν. 
4. Η στιγμή που ένα παιδί αποκοιμιέται στην αγκαλιά σου μοιάζει σα να αγγίζεις τον παράδεισο.
5. Πάθος είναι η απάντηση σε όλα τα προβλήματα. Αν το παιδί σου παθιάζεται με κάτι, τότε βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Με 650+ ίππους το νέο supercar της Saleen

Ο επικεφαλής της αμερικανικής φίρμας, Steve Saleen δήλωσε ότι το νέο supercar, που θα λανσαριστεί μέχρι το 2016 σε όλον τον κόσμο, θα ονομάζεται S8 και θα πιάνει τα 0-100 σε μόλις 3,2 δλ!Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της αμερικανικής φίρμας υπεραυτοκινήτων, Steve Saleen, η εταιρεία δεν έχει «ξεχάσει» το χρονοδιάγραμμά της και γι αυτό εργάζεται πάνω στην κατασκευή του νέου supercar της. Ειδικότερα, ανέφερε ότι θα ονομάζεται S8 (πιθανότατα) και θα αποτελέσει το μοντέλο παραγωγής του πρωτότυπου S5S Raptor που είχε ντεμπουτάρει στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης το 2008, ενώ αναμένεται να λανσαριστεί το 2015 ή το αργότερο το 2016.

Blogger Icons

 

Οι Καρντασιανς εκαναν το Βασιλη Καρρα να κλαιει

Και Οι Άντρες κλαίνε..

Η συνάντηση του Γεωργιάδη με τις Νοσοκόμες του ΕΟΠΥΥ


Σοκ Και Ντροπή;Το Ελληνικό Προξενείο ζήτησε χρήματα για το φέρετρο του Αγνουμένου