Cocktail blog

Η δημοφιλής ταμπλέτα της Apple αναμένεται να αγγίξει τις 12,9 ίντσες

Σε νέα μοντέλα μεγαλύτερου μεγέθους φαίνεται πως στοχεύει πλέον η αμερικανική Apple. Μετά τα νέα iPhone μεγέθους 4,7 και 5,5 ιντσών, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, η εταιρεία με λογότυπο το δαγκωμένο μήλο  πρόκειται να ανακοινώσει και ένα μεγαλύτερο iPad το οποίο θα αγγίζει τις 12,9 ίντσες.


Με διαφορά μεγέθους

Τα υπάρχοντα μοντέλα του iPad διατίθενται σε μεγέθη των 7,9 (mini) και 9,7 ιντσών. Σύμφωνα με τις ανώνυμες πηγές του Bloomberg, η Apple σκοπεύει να περάσει στην παραγωγή της ταμπλέτας-«γίγα» των 12,9 ιντσών, στις αρχές του 2015. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η εταιρεία εργάζεται πυρετωδώς με τους προμηθευτές της για την δημιουργία μιας σειράς συσκευών αφής με μεγαλύτερη οθόνη.

Σύμφωνα με αναλυτές η συγκεκριμένη ανακοίνωση έρχεται τη στιγμή που ο αμερικανικός κολοσσός παρακολουθεί την καθοδική πορεία των πωλήσεων των ταμπλετών της, εξαιτίας τους σφοδρού «πολέμου» που δέχεται από ισχυρούς αντιπάλους όπως π.χ. η Samsung Electonics κ.ά. που φαίνεται να «σαγηνεύουν» το καταναλωτικό κοινό με τα υπερμεγεθή κινητά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: