Cocktail blog

Η πιο ακριβή εφαρμογή κοστίζει 999.99 δολάρια από την Apple

Οι περισσότερες εφαρμογές που κατεβάζουν οι χρήστες στα on-line stores κοστίζουν ένα μικρό ποσό ή είναι δωρεάν. Υπάρχει όμως μία που κοστίζει περίπου 1.000 δολάρια!

Στα on-line stores της Google, της Apple και της Microsoft οι χρήστες μπαίνουν συνεχώς και ενημερώνονται για τις καινούριες εφαρμογές ενώ κατεβάζουν ότι τους εξυπηρετεί. Συνήθως δεν πληρώνουν τίποτα ή ένα μικρό ποσό αλλά υπάρχει και μία εφαρμογή που εγκρίθηκε πρόσφατα από την Apple και αποτελεί μία κατηγορία από μόνη της καθώς κοστίζει 999.99 δολάρια.


Αυτή η εφαρμογή ξεπερνά κάθε προηγούμενο καθώς οι πιο φθηνές έχουν δύο με τρία δολάρια με τις πιο ακριβές να κοστολογούνται στα 13 με 14 δολάρια. Το Vizzywig 4K είναι ένα πρόγραμμα με καθαρά επαγγελματικό προσανατολισμό, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη του να μαγνητοσκοπεί, να κάνει edit και να διανέμει αρχεία video με ποιότητα 4K. Η συγκεκριμένη εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη μόνο για τα 32GB και 64GB iPhone 5S, τα οποία τρέχουν το iOS 7.

Οι δημιουργοί της εφαρμογής τονίζουν ότι όσοι θέλουν να κατεβάσουν την εφαρμογή δεν πρέπει να αναβαθμίσουν σε iOS 8, λόγω του embedded Burst mode που υπάρχει στο νέο λειτουργικό και το οποίο προκαλεί conflict με την εφαρμογή. Η νέα εφαρμογή ουσιαστικά συνενώνει πολλές διαφορετικές φωτογραφίες και όλες μαζί δημιουργούν ένα βίντεο ποιότητας 4Κ.

Παράλληλα, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να δημιουργήσουν τίτλους, credits και να προσθέσουν διάφορα ειδικά εφέ. Όσον αφορά στο audio, η διαδικασία της ηχογράφησης πραγματοποιείται ανεξάρτητα από το video και προστίθεται στη συνέχεια.koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: