Cocktail blog

Οι 10 πιο συχνές χρήσεις ενός smartphone

Η χρήση του κινητού τηλεφώνου είναι λογικό να έχει αλλάξει με τα χρόνια. Κάποτε το χρησιμοποιούσαμε μόνο για να κάνουμε τηλεφωνικές κλήσεις ενώ σήμερα μπορούμε να
κάνουμε τα πάντα μέσα από αυτό. Οι 4 στους 10 χρήστες των smartphones δηλώνουν ότι θα μπορούσαν να έχουν τηλέφωνα που να μην περιλαμβάνουν της αρχική τους λειτουργία, τις τηλεφωνικές κλήσεις.
Η χρήση του κινητού έχει γίνει απαραίτητη και πολλοί από τους συμμετέχοντες στην έρευνα δηλώσαν ότι δεν θα μπορούσαν να φανταστούν την καθημερινότητά τους χωρίς αυτό, μιας και σήμερα το κινητό δεν αποτελεί μόνο μία συσκευή επικοινωνίας, αλλά μια συσκευή που εμπεριέχει σημαντικές λειτουργίες που διευκολύνουν τη ζωή μας.
Σε μια έρευνα που έγινε στη Βρετανία βρήκε ότι ο μέσος άνθρωπος χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο για 1 ώρα και 52 λεπτά κατά μέσο όρο την ημέρα, ενώ τον περισσότερο χρόνο τον ξοδεύει για να στέλνει γραπτά μηνύματα, e-mails, να μπαίνει στο διαδίκτυο και φυσικά στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Αντίθετα, χρησιμοποιεί μόνο τα 20 λεπτά από το χρόνο χρήσης του κινητού του για να κάνει κλήσεις.
Στην έρευνα έλαβαν μέρος 2.000 άνθρωποι και τα ευρήματα έδειξαν ότι ακόμη και η αριθμομηχανή ή το ημερολόγιο έχουν μεγαλύτερη σημασία και χρήση από τις τηλεφωνικές κλήσεις.
Δείτε παρακάτω τις 10 πιο συχνές χρήσεις ενός smartphone:
Αποστολή SMS
Ανάγνωση SMS
Ανάγνωση e-mail
Σερφάρισμα στο Internet
Ξυπνητήρι
Τηλεφωνικές κλήσεις
Αποστολή e-mail
Ρολόι
Aριθμομηχανή
Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: