Cocktail blog

Καλάβρυτα: Georgio’s V Chalet

Georgio’s V Chalet

Χτισμένο σε υψόμετρο 1000 μέτρων σε μία καταπράσινη πλαγιά με έλατα και πεύκα του Χελμού, ο παραδοσιακός αυτός ξενώνας, σας περιμένει για μία χειμερινή εξόρμηση στα Καλάβρυτα. Κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από φυσικά υλικά, πέτρα και ξύλο, το συγκρότημα αποτελείται από πέντε πέτρινα κτίρια, το
chalet με την αίθουσα πρωινού στο ισόγειο, και τον χώρο του cafe – bar στον όροφο με θέα στις πλαγιές του Χελμού, στον ιστορικό Ερύμανθο και στην πόλη των Καλαβρύτων.

Το Georgio’s V, διαθέτει επίσης κεντρικό σαλόνι με τζάκι, wi-fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, κήπο με μπάρμπεκιου, συνεδριακό χώρο και αίθουσα εκδηλώσεων, parking, χώρο αποθήκευσης και φύλαξης εξοπλισμού σκι και σνόουμπορντ. Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι στη διάθεσή σας για δραστηριότητες στη φύση, οργανωμένες εκδρομές και ξεναγήσεις.

Δωμάτια

Ο παραδοσιακός ξενώνας διαθέτει δύο τύπους δωματίων: τα Δίκλινα Δωμάτια με Τζάκι (34m2) σε ένα επίπεδο και τις πέτρινες Μεζονέτες – Σουίτες με τζάκι (48m2), ιδανικά για οικογένειες αλλά και ζευγάρια που επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους σε ένα ήσυχο και ευχάριστο περιβάλλον με δραστηριότητες στη φύση.

Παροχές: Τζάκι, Προσάναμμα και ξύλα, Υπέρδιπλα κρεβάτια, Μαξιλάρια με πούπουλα, Ψυγείο, TV, DVD, Βραστήρας για ζεστά ροφήματα, Καλοριφέρ, Στεγνωτήρας μαλλιών, Παντόφλες-Είδη προσωπικής φροντίδας, Baby cot
Απαραίτητη τηλ. κράτηση τουλάχιστον 7 ημέρες πριν (βάσει διαθεσιμότητας) στα 26920 24600 & info@georgiosv.gr

Πώς θα φτάσετε

Δείτε το Georgio’s V Chalet στο Site, στο Facebook και στο Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια: