Cocktail blog

Mustang King Cobra

Η Ford Racing παρουσιάζει την Mustang GT King Cobra, η οποία φέρει πλήθος βελτιώσεων μηχανολογικής και αισθητικής φύσης, ενώ στην turbo έκδοση με τον 5λιτρο V8 κινητήρα αποδίδει πάνω από 600 ίππους.

Η Ford Racing παρουσιάζει στην έκθεση SEMA του Λας Βέγκας την Mustang GT King Cobra. Πρόκειται για μια εκδοχή του νέου αμερικάνικου muscle car που χρησιμοποιεί πολλά μέρη – αξεσουάρ της Ford Racing. Για παράδειγμα, προσφέρεται το πακέτο «Drag Pack», που μέσω οπίσθιου υποπλαισίου, βελτιώνει το κράτημα σε συνθήκες πίεσης του οχήματος. Ακόμα, το «Handling Pack» διαθέτει νέα πίσω αμορτισέρ και ελατήρια που χαμηλώνουν το αμάξωμα κατά 2,5 εκ. Επιπλέον, το «Super Pack» περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια τουρμπίνα Twin Vortices Series (TVS), νέο ιμάντα και πολλαπλή εισαγωγής, μπεκ υψηλής ροής και εγκέφαλο της Ford Racing.


Η Ford δεν ανακοίνωσε νούμερα απόδοσης, αλλά οι άνθρωποί της επιβεβαίωσαν πως ο υπετροφοδοτούμενος V8 κινητήρας των 5,0 λίτρων αποδίδει πάνω από 600 ίππους. Επιπλέον, ανέφεραν πως ένα πρωτότυπο όχημα έτρεξε το ¼ του μιλίου (400 μέτρα) στο Milan Dragway του Michigan σε 10,97 δλ..autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: