Cocktail blog

Η Grumpy Cat χάρισε στην ιδιοκτήτρια της 100 εκατομμύρια δολάρια σε 2 χρόνια

Η Grumpy Cat δεν είναι και ό,τι πιο όμορφο κυκλοφορεί σε τετράποδη φίλη. Χάρην όμως στο διαπεραστικό της βλέμμα που αποπνέει… περιφρόνηση, αποδείχτηκε εκπληκτικά κερδοφόρα για την ιδιοκτήτρια της, Tabatha Bundesen από την Arizona.

Σε μόλις 2 χρόνια, η γάτα, που το πραγματικό της όνομα είναι Tardar Sauce, έχει αυξήσει το λογαριασμό της Tabatha κατά 99.500.000 δολάρια λόγω μιας εκτεταμένης σειράς προϊόντων γύρω από εκείνη, συμπεριλαμβανομένων βιβλίων αλλά και μιας ταινίας. Και κάπως έτσι αφήνει πίσω της, μεγάλα αστέρια του Hollywood, καθώς, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, τα κέρδη π.χ. της Gwyneth Paltrow ήταν 18.600.000 δολάρια για πέρυσι. Η γάτα ξεπερνά και κορυφαίους ποδοσφαιριστές όπως ο Cristiano Ronaldo του οποίου η συνολική αμοιβή του τρέχοντος έτους εκτιμάται σε 42.200.000 δολάρια.
Η συνοφρυωμένη γάτα έχει αποδειχθεί ακαταμάχητη για τα social media συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες followers στο Instagram, στο Twitter και στο YouTube ενώ η σελίδα της στο Facebook έχει πάνω από 7 εκατομμύρια fans!. Επιπρόσθετα, έχει γίνει ακόμη και σειρά iced coffee που ονομάζεται Grumppuccino ενώ φυσικά δε θα μπορούσε να μην είναι και κεντρικό «πρόσωπο» των Friskies.
Περιμένουμε σύντομα και την εμφάνιση της στη μεγάλη οθόνη στην ταινία με τίτλο Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever. Σκέφτεστε τίποτα πιο… Grumpy για τα φετινά Χριστούγεννα.endiaferonta.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: