Cocktail blog

On-line μεταφορείς μέσω του e-fortio.gr

Μια νέα εταιρεία στον χώρο των μεταφορών, το e-fortio.gr προσφέρει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να βρουν άμεσα μεταφορείς για τα προϊόντας τους σε συμφέρουσες τιμές. Ανακαλύψτε το…



Η νέα πλατφόρμα «e-fortio.gr» παρέχει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εγγραφούν εντελώς δωρεάν και να ανεβάζουν τα –προς αποστολή- φορτία τους, με μια τιμή εκκίνησης που καθορίζουν οι ίδιες.

Με τη σειρά τους, οι μεταφορείς που είναι επίσης εγγεγραμμένοι στην συγκεκριμένη πλατφόρμα, εμπλέκονται σε μειοδοτικό διαγωνισμό για τα φορτία που τους ενδιαφέρουν και διεκδικούν τη μεταφορά τους.

Παράλληλα, οι μεταφορείς που δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μειοδοτικό διαγωνισμό, μπορούν να προσφέρουν στις επιχειρήσεις συγκεκριμένες προσφορές για να μεταφέρουν τα φορτία τους.

Με αυτόν τον τρόπο, το www.e-fortio.gr προσφέρει τη δυνατότητα ταυτόχρονης παρουσίας σε ένα κοινό «χώρο» συνάντησης, σε επιχειρήσεις και μεταφορείς, διευρύνοντας έτσι τον κύκλο εργασίας τους.

Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως οι μεταφορείς που συνεργάζονται με την εν λόγω ιστοσελίδα αφορούν σε φορτηγά όλων των τύπων, τρένα, πλοία, αεροπλάνα καθώς και λεωφορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: