Cocktail blog

SUV & υβριδικά από την Aston Martin

Μέχρι το 2020, η Aston Martin σχεδιάζει ένα νέο μεγάλο και πολυτελές SUV και υβριδικές λιμουζίνες με τη βοήθεια της Daimler.

Σύμφωνα με την αγγλική εταιρεία, οι πωλήσεις των πολυτελών αυτοκινήτων της είχαν μία κάμψη την τελευταία χρονιά, γεγονός που την εξώθησε να αναδιοργανώσει τα πλάνα της και να ετοιμάσει νέα μοντέλα μέχρι το 2020.
Κατά τις πληροφορίες, η Aston Martin έχει στα σκαριά ένα νέο μεγάλο και πολυτελές SUV, το οποίο θα είναι το πρώτο της εταιρείας και αναμένεται να λανσαριστεί το 2017, προκειμένου να σταθεί απέναντι από το επερχόμενο Bentley Bentayga και το Maserati Levante. Μάλιστα, λίγο παλιότερα η Aston Martin είχε παρουσιάσει ένα concept SUV με το όνομα Lagonda, στο οποίο από ότι φαίνεται θα στηριχτεί το νέο μοντέλο της εταιρείας, όμως σίγουρα θα λάβει άλλο όνομα, καθώς το «Lagonda» χρησιμοποιήθηκε στη νέα λιμουζίνα της αγγλικής μάρκας. Επίσης, οι φήμες θέλουν το επερχόμενο πολυτελές SUV της Aston Martin να πατά σε πλατφόρμα της Mercedes, καθώς οι δύο εταιρείες συνεργάζονται και να λάβει κινητήρες από τη γερμανική εταιρεία.


Επιπλέον, η Aston Martin θέλει μέχρι το 2020 να δημιουργήσει και νέες μεγάλες και πολυτελείς λιμουζίνες, οι οποίες όμως θα διαθέτουν υβριδική τεχνολογία –με τη συνδρομή της Daimler- για μικρότερες καταναλώσεις και εκπομπές ρύπων.autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: