Cocktail blog

Διάσημα διατροφικά μυστικά

Η εντατική γυμναστική και το ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα των διασήμων που ακολουθούν βγάζουν τις εξαντλητικές δίαιτες εκτός παιχνιδιού! Κοιλιακοί και αψεγάδιαστα πόδια με γράμμωση χωρίς να συνοδεύονται από υπερβολικά αδύνατες σιλουέτες αποδεικνύουν πως όταν η ομορφιά συνυπάρχει αρμονικά με την υγεία, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό!


Kate Hudson

Η 35χρονη ηθοποιός, με ύψος 1,68 μ., προσέχει ιδιαίτερα τα γεύματά της φροντίζοντας να καταναλώνει ακριβώς 1.800 θερμίδες την ημέρα. Πιστεύει πως απαραίτητη προϋπόθεση για να διατηρεί τη φυσική της κατάσταση είναι τόσο η διατροφή όσο και η εκγύμναση. Αρκετές φορές στη διάρκεια της ημέρας κάνει σκοινάκι και αερόβια γυμναστική.

Lupita Nyong’o

Όταν η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φόρεσε το μπικίνι της, αποκάλυψε πως εκτός από στυλ διαθέτει και αψεγάδιαστο σώμα. Η 31χρονη σταρ, που έχει ύψος 1,65μ., έχει δηλώσει πως πίνει πολύ νερό, ακόμα και όταν δεν διψάει. Κάνει yoga και βάρη για τη γράμμωση, ενώ φροντίζει να περπατά όσο περισσότερο μπορεί.

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη δεν πίνει καθόλου αναψυκτικά, αλκοόλ και καφέ, γλιτώνοντας έτσι τις περιττές θερμίδες και τη ζάχαρη. Το πρωινό της είναι πλούσιο και αποτελείται συνήθως από δημητριακά ολικής άλεσης με φρούτα ή γιαούρτι, ικανοποιεί την αγάπη της για γλυκά στο σνακ της ημέρας, ενώ τα κυρίως γεύματά της αποτελούνται ως επί το πλείστον από πρωτεΐνες και σαλάτες.

Scarlett Johansson

Έχει ύψος μόλις 1,60 μ. και πάντα ήταν δημοφιλής για τις θηλυκές καμπύλες της. Λίγους μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, έχει επανέλθει ήδη στη γραμμή της, κάνοντας πολλές ασκήσεις αντοχής και μυϊκής ενδυνάμωσης, ενώ, όπως έχει δηλώσει, ο θηλασμός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξαναβρεί μια νέα μαμά τη φόρμα της.

Jennifer Lopez

Η 45χρονη σταρ έχει ύψος 1,65 μ. και παρόλο που οι καμπύλες τις είναι οι πιο διάσημες στον κόσμο, η γράμμωση του σώματός της προκαλεί διαχρονικά το θαυμασμό. Το εβδομαδιαίο διαιτολόγιό της αποτελείται από λαχανικά, φρούτα και πολύ νερό. Ζάχαρη, καφές και αλκοόλ δεν έχουν θέση στην καθημερινότητά της, ενώ γυμνάζεται κάθε μέρα κάνοντας ασκήσεις με βάρη. Η διατροφή της βασίζεται στις πράσινες τροφές, σε βαθμό που το μπρόκολο και τα καρότα να αποτελούν τα σνακ της.

Κατερίνα Στικούδη

Η τραγουδίστρια δεν είναι υπέρ της σκληρής δίαιτας. Τρώει τα πάντα, προσέχοντας τις ποσότητες, ενώ αποφεύγει εντελώς το ψωμί και πίνει περίπου 3 λίτρα νερό την ημέρα. Το σημαντικότερο γεύμα για εκείνη είναι το πρωινό, το οποίο περιλαμβάνει συνήθως τοστ, δημητριακά ή ομελέτα και απαραίτητα φρέσκους χυμούς.

Sofia Vergara

Η πληθωρική σταρ φροντίζει να τρώει υγιεινά, εμπλουτίζει την ισορροπημένη διατροφή της με πολλούς χυμούς λαχανικών και κάνει καθημερινά μαθήματα χορού και pilates. Φυσικά τα γλυκά δεν έχουν θέση στο μενού της, ενώ φροντίζει να καταναλώνει το τελευταίο της γεύμα πριν από τις 8 το βράδυ.

Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια ενισχύει τον οργανισμό και το σώμα της με εντατική γυμναστική –η Κατερίνα κάνει pilates– και ισορροπημένη διατροφή. Αποφεύγει τα γλυκά και τις τροφές από λευκό αλεύρι, ενώ φροντίζει να πίνει πολύ νερό. Το μενού της αποτελείται από άπαχο κρέας και σαλάτες και δεν παραλείπει ποτέ το πρωινό της.

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα, γεγονός που απαιτεί εντατική εκγύμναση και μετρημένες μερίδες από κάθε κατηγορία τροφίμων. Πίνει πολύ νερό κατά τη διάρκεια της μέρας, απολαμβάνει κάθε πρωί ένα πλούσιο γεύμα και γυμνάζεται καθημερινά επί 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: