Cocktail blog

Γάμος με 16.000 καλεσμένους, 200 αεροπλάνα και την J.Lo να τραγουδά!

 Γόνος της οικογένειας Hinduja, μιας από τις πλουσιότερες της Μεγάλης Βρετανίας, ο Sanjay Hinduja παντρεύτηκε πριν μερικές μέρες τη σχεδιάστρια μόδας Anu Mahtani. Ο παραμυθένιος γάμος ήταν ένα φαντασμογορικό event που, σύμφωνα με τα ινδικά πρότυπα,
κράτησε έξι μέρες και στοίχισε πάνω από 15 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ! Στο γαμήλιο πάρτυ τραγούδησαν οι Jennifer Lopez και Nicole Scherzinger, έναντι του ιλλιγγιώδους ποσού των περίπου 900.000 ευρώ περίπου η καθεμιά!

Η οικογένεια Hinduja, τέσσερα αδέρφια που οι Ινδοί αποκαλούν The Fab Four, διαχειρίζεται ένα τεράστιο όμιλο επιχειρήσεων που δραστηριοποιύνται σε πολλούς τομείς: από τα πετρέλαια και τα τραπεζικά μέχρι την κινηματογραφική βιομηχανία και τις μεταφορές.

Ο πατέρας του 50χρονου Sanjay, ο Gopichand Hinduja και ο θείος του Srichand θεωρούνται αυτή τη στιγμή από τους πλουσιότερους ανθώπους στη Βρετανία, με περιουσία που σύμφωνα με τη Rich List αγγίζει τα £11.9 δισεκατομμύρια λίρες. Το Hinduja Group έχει 70.000 εργαζόμενους σε 37 χώρες.

Ο παραμυθένιος γάμος ξεκίνησε με ένα τεράστιο κοσμικό πάρτυ στο ιστορικό ξενοδοχείο Taj Mahal Palace στο Μουμπάι, όπου κατοικεί η νύφη.

Η κυρίως τελετή έγινε στο αμύθητης χλιδής Jagmandir Island Palace, στη γη των μαχαραγιάδων, το Ρατζαστάν, ένα ξενοδοχείο-παλάτι όπου γυρίστηκε η ταινία του Bond, Octοpussy. Σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερα από 200 αεροπλάνα καθώς και ένας στόλος από αυτοκίνητα BMW ναυλώθηκαν για να μεταφέρουν τους 800 προσκεκλημένους στην πόλη του Udaipur. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι προσκεκλημένοι σε όλα τα πάρτυ της γαμήλιας εβδομάδας ήταν συνολικά 16.000!


Ο πολυεκατομμυριούχος Sanjay έκανε στο Λονδίνο σπουδές στον τομέα της διαχείρησης ενέργειας και είναι πλέον πρόεδρος της Gulf Oil International, μιας από τις μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες παγκοσμίως. Η πανέμορφη νύφη φορούσε νυφικό σχεδιασμένο από τον ινδό σχεδιαστή Manish Malhotra.H Jennifer Lopez, τραγούδησε στο γάμο και είχε κορυφαία περιποίηση, όχι μόνο στη δυσθεώρητη αμοιβή, αλλά και στην εκπληκτική σουίτα (των 5.000 ευρώ τη βραδιά) που της παραχωρήθηκε.Πέρα από την Jlo, και η πρώην τραγουδίστρια των Pussycat Dolls προσκλήθηκε να τραγουδήσει στη δεξίωση. Η Nicole Scherzinger έλαβε μάλιστα ως δώρο ένα εκπληκτικό ινδικό σάρι.


Η νύφη είναι αδερφή της celebrity designer Nandita Mahtani.Φυσικά, ο γάμος ήταν ένα all star κοσμικό γεγονός για την Ινδική κοινωνία, όπου παρέστη το...μισό Bolywood!newsonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: