Cocktail blog

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ;Αν είστε κάτω των 18 ετών να εγκαταλείψετε

Η τρομοκρατική οργάνωση ισλαμιστών, Jabhat al-Nusra είναι το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία. Εκτελεστεί μια γυναίκα 40 ετών στην κεντρική πλατεία του χωριού Ma’arrat Misrin μετά την κατηγορία της για μοιχεία.


Πριν την εκτέλεση της με μια σφαίρα στο κεφάλι, ένας άνθρωπος στέκεται κοντά στο δήμιο και διαβάζει την ποινή. Παραθέτει το Κοράνιο (Σούρα 5:33) ως πηγή για την τιμωρία:

«Η ποινή για όσους διεξάγουν πόλεμο εναντίον του Αλλάχ και στους Αγγελιοφόρος του και να προσπαθεί πάνω στη γη να προκαλέσει διαφθορά θα πρέπει να θανατωθεί ή να σταυρωθεί ”

Η γυναίκα εκλιπαρούσε να δει τα παιδιά της για μια τελευταία φορά, αλλά το αίτημά της που αγνοήθηκε.

Ο άνθρωπος συνεχίζει, λέγοντας:

«Έχει αποδειχθεί με σαφείς ενδείξεις (σ.σ και όχι αποδείξεις) ότι αυτή η γυναίκα υπέστη στο παράπτωμα της μοιχεία. Αυτή η τιμωρία εγκρίθηκε από την ομάδα των αδελφών και ζητούμε από τον Αλλάχ να μας επαινέσει για την πράξη μας…… και συνεχίζει μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάγνωση ώσπου ο δήμιος εκτελεί τη γυναίκα με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Δείτε παρακάτω το βίντεο… 

<object id="BLOG_video-7bf2507124859430" class="BLOG_video_class" contentid="7bf2507124859430" width="520" height="366" ></object></div>

Δεν υπάρχουν σχόλια: