Cocktail blog

Τι να κάνεις το βράδυ για να έχεις τέλεια μαλλιά το πρωί;Αντίο bad hair days

Το να ξυπνάς με τέλεια μαλλιά χωρίς να το έχεις προσπαθήσει καθόλου από την προηγουμένη είναι σαν να βρίσκεις με 70% την καινούρια κολεξιόν του Jimmy Choo: απλά δεν συμβαίνει ποτέ - εκτός και αν σε λένε Jennifer Aniston ή είσαι η γυναίκα του Pierre Denis (του CEO του Jimmy Choo δηλαδή).

Αν θες λοιπόν να ξυπνάς με τους σωστούς κυματισμούς ή τα λεία μαλλιά a la Aniston κάθε πρωί, θα πρέπει να ακολουθήσεις κάποια βασικά βήματα, που και γρήγορα είναι και εγγυώνται τέλεια μαλλιά.

Να τι προτείνει η hairstylist των σταρ, Σάρα Ποτέμπα:
- Για να διατηρήσετε τον όγκο τους: Με τα ειδικά Wrap-Ups που θα βρείτε στην αγορά (όπως αυτό) ή μερικά μεγάλα τσιμπιδάκια τυλίξτε τα μαλλιά σας σε έναν χαλαρό ψηλό κότσο. Για μαλλιά με κυματισμούς, τυλίξτε χωρίστε τα σε δύο ψηλούς, εξίσου χαλαρούς κότσους.-  Για λεία και ίσια μαλλιά: Ξεκινήστε από το αυτί, τραβώντας με προσοχή όλα τα μαλλιά προς τα πίσω. Στερεώστε τα με τσιμπιδάκι όπου χρειάζεται. Τυλίξτε στο τέλος ένα μαντήλι γύρω από το κεφάλι, μέχρι το επόμενο πρωί.

- Για beach waves:  Τυλίξτε από μία γαλλική πλεξούδα σε κάθε μεριά. Φροντίστε να τυλίξετε τα μαλλιά, όσο πιο χαλαρά και όσο πιο χαμηλά γίνεται, για να αποφύγετε το φριζάρισμα.  Για πιο διακριτικό αποτέλεσμα, αφού τα βουρτσίσετε, γυρίστε μερικές τούφες και τυλίξτε τις σε 5-6 μικρούς κότσους μακριά από το πρόσωπο.

- Για προσεγμένες αφέλειες: Χωρίστε τις σε δύο μέρη και στερεώστε τις με τσιμπιδάκια πάνω και στα πλάγια κατευθείαν μετά το μπάνιο. Βουρτσίστε τις με μία χτένα το πρωί.marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: