Cocktail blog

Αποτρίχωση: Ποιες είναι οι νέες μέθοδοι

Οι παλιές μέθοδοι αποτρίχωσης έχουν ξεπεραστεί, δίνοντας τη θέση τους στη νέα τεχνολογία, που δίχως πόνο και χρόνο δίνει λύση. Δείτε τις νέες μεθόδους αποτρίχωσης.
Τα τελευταία χρόνια άνδρες και γυναίκες από νεαρότατες ηλικίες αποφασίζουν να κάνουν αποτρίχωση σε διάφορα μέρη ή σε όλο τους το σώμα. Είναι ο τρόπος ζωής μας πια και οι συνήθειές μας που απλά την "επιβάλλουν".

Οι παλαιές μέθοδοι έχουν παρέλθει δίνοντας τη θέση τους στη νέα τεχνολογία που δίχως πόνο και χρόνο δίνει λύση και σε αυτό το θέμα.
Τα Laser στην ιατρική χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε ιατρικές και αισθητικές εφαρμογές. Η χρήση τους από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και τελείως ακίνδυνη.
Ο χειμώνας δε είναι η κατ’ εξοχήν κατάλληλη εποχή για αυτές τις συνεδρίες. Πρέπει να γνωρίζουν όμως οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν σωστή έρευνα και να αποφασίσουν να βελτιώσουν ή και να λύσουν το πρόβλημά τους εφ όσον συζητήσουν με τον κατάλληλο ιατρό.
Εκτός από τις φυσιολογικές περιοχές που υπάρχει τριχοφυΐα υπάρχει λόγω διαφόρων παθολογικών αιτιών, λόγω ορμονικών διαταραχών κ.ο.κ τριχοφυΐα ακόμη και σε όλο το πρόσωπο, την κοιλιά, το θώρακα (σε γυναίκες) κ.α.
Πρέπει να γίνεται σωστός κλινικός και παρακλινικός έλεγχος για να έχουμε τα πλέον καλύτερα και ποθητά αποτελέσματα.
Υπάρχουν πια μηχανήματα νέας γενιάς που είναι εγκεκριμένα από το FDA και έχουν σύστημα ακόμη και για πιο μελαμψά δέρματα.
Επίσης είναι ταχύτερα από παλαιότερα μηχανήματα. Σε μεγάλες περιοχές του σώματος (πόδια, πλάτη) που άλλα χρειαζόντουσαν δύο τουλάχιστον ώρες ανά συνεδρία ,η θεραπεία με τα νέα μηχανήματα διαρκεί λιγότερο από μία ώρα. Τα αποτελέσματα είναι κλινικά αποδεδειγμένα και έχουν εγκριθεί από τον μεγαλύτερο οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων της Αμερικής.
Η θεραπεία είναι πραγματικά ανώδυνη χωρίς να χρησιμοποιούνται αναλγητικά ή άλλες προετοιμασίες.
Είναι γρήγορη και διαρκεί από λίγα λεπτά έως και μία ώρα
Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και μπορούν να επιστρέψουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες αμέσως.
Είναι αποτελεσματική σε όλους τους τύπους δέρματος και διαφορετικούς τύπους τρίχας.
Είναι κατάλληλη η αποτρίχωση για οποιαδήποτε περιοχή του σώματος, ακόμη και στις ευαίσθητες περιοχές όπως είναι η περιοχή του μπικίνι, το πρόσωπο, ο λαιμός.
Οι θεραπείες είναι επιτυχείς και με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα σε χιλιάδες ασθενείς παγκοσμίως.
Άλλα μηχανήματα έχουν τη δυνατότητα θεραπείας με δύο μεθόδους αποτρίχωσης (HR/SR)
Η εν κινήσει τεχνολογία SHR λειτουργεί αυξάνοντας σταδιακά τη θερμοκρασία της επιδερμίδας έως ότου καταστραφούν αποτελεσματικά οι θύλακες της τρίχας και εμποδιστεί η επανέκφυσή τους ενώ παράλληλα προστατεύεται πλήρως ο περιβάλλοντας ιστός.
Παλμοί πολύ μικρής διάρκειας με μεγάλη συχνότητα επανάληψης διοχετεύονται βαθιά στο στρώμα της επιδερμίδας, επιτυγχάνοντας μεγάλη συσσώρευση ενέργειας και αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος, χωρίς πόνο.
Η εν κινήσει τεχνική χαρακτηρίζεται από πολλαπλά και επαναλαμβανόμενα περάσματα, εξασφαλίζοντας έτσι την πλήρη κάλυψη της περιοχής θεραπείας, ενώ η τεχνολογία ICE προστατεύει από επιφανειακά εγκαύματα επιτρέποντας η αποτρίχωση να είναι παράλληλα και ανώδυνη και αποτελεσματική.
Πάντοτε ο ιατρός δίνει εξατομικευμένες οδηγίες, όπου απαιτούνται.
Η αποτρίχωση είναι μια απλή διαδικασία αλλά πρέπει να τηρούνται ορισμένοι κανόνες και απαιτείται σοβαρή αντιμετώπιση. Πολλές φορές όταν η ενδιαφερόμενη έχει ορμονική διαταραχή πρέπει να ακολουθήσει συνδυασμένη θεραπεία με αντισυλληπτικά κ.λ.π.
Η σωστή έρευνα και οι καλύτερες ιατρικές παροχές βοηθούν στην αποτρίχωση που γίνεται για θεραπευτικούς ή αισθητικούς λόγους, δίχως πόνο και ταλαιπωρία.iatronet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: