Εκαψε ζωντανά τα τρία ανήλικα παιδιά της και τηλεφώνησε στον πατέρα να ακούει τις κραυγές τους

Μια γυναίκα φέρεται να κλείδωσε σε ένα υπόστεγο τα τρία παιδιά της, και τα έκαψε ζωντανά, αφού πήρε τηλέφωνο τον σύζυγό της της τον ανάγκασε να ακούει τις κραυγές τους.Η 35χρονη Τιόρο Μπόου, βρισκόταν σε συνεχή διαμάχη με τον εν διαστάσει συζυγό της και αιτία ήταν η διαφωνία τους για την κηδεμονία των παιδιών. Κι όπως αποδείχθηκε με τον πιο φρικιαστικό τρόπο, ο πατέρας, Χέλμουντ Ούλιν, είχε απόλυτο δίκιο να πιστεύει ότι η Μπόου δεν ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να αναθρέψει τα τρία τους παιδιά, ηλικίας δύο, τεσσάρων και έξι ετών.

Την περασμένη Τετάρτη, ενώ εργαζόταν σε οικοδομή, χτύπησε το κινητό του. Απάντησε και το πρώτο πράγμα που άκουσε ήταν τα ουρλιαχτά των παιδιών του. Το δεύτερο, ήταν η Μπόου που του μετέφερε τα νέα. «Οι κόρες σου καίγονται. Ακούω κι εγώ τις κραυγές τους αλλά δεν πρόκειται να κάνω κάτι για να τα σώσω. Και να τρέξεις, δεν υπάρχει περίπτωση να τα προλάβεις!»..

Στο σπίτι όπου σημειώθηκε η απίστευτη αυτή ιστορία, έφτασε πρώτη η θεία των παιδιών. Βρήκε τη σύγχρονη Μήδεια στον κήπο, πάνω από το απανθρακωμένο πτώμα του ενός από τα παιδιά. «Ούρλιαξαν δέκα λεπτά, αλλά τώρα τελείωσαν όλα», της είπε η μητροκτόνος χωρίς τον παραμικρό δισταγμό..ikypros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: