Cocktail blog

Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 edge της Samsung

 Έως σήμερα, έχουμε δει μάλλον αρκετές φορές τα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge, αλλά αυτή την φορά μία εικόνα που διέρρευσε από ένα υπάλληλο της αμερικάνικης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Sprint -για ένα διαγωνισμό- επιβεβαιώνει με τον πλέον πειστικό τρόπο τις δύο συσκευές που αναμένεται να παρουσιάσει η Samsung την Κυριακή, 1 Μαρτίου.Όπως
μπορείτε να παρατηρήσετε, η συσκευή στο προσκήνιο είναι το Galaxy S6 Edge (αυτή είναι και η επίσημη ονομασία του τελικώς), το οποίο διαθέτει οθόνη που καμπυλώνει φτάνοντας έως στα πλαϊνά της συσκευής και από τις δύο μεριές.

Ακριβώς πίσω από το Galaxy S6 Edge, βρίσκεται το "συμβατικό" Galaxy S6, το οποίο διαθέτει παρόμοια διάταξη στα πλήκτρα χειρισμού.
Το πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης βρίσκεται στα δεξιά, ενώ τα δύο πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου βρίσκονται στην αριστερή πλευρά της συσκευής, όπως συμβαίνει και με το S6 Edge.
Ένα σημείο που αξίζει να σταθούμε, αφορά στο κεντρικό πλήκτρο που βρίσκεται στην πρόσοψη των συσκευών και το οποίο είναι πλατύτερο σε σχέση με αυτό που διαθέτει το Galaxy S5.
Αυτό ενδεχομένως να οφείλεται στην απόφαση της Samsung να παρουσιάσει ένα νέο αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων που θα λειτουργεί με απλό άγγιγμα, και όχι με σύρσιμο των δάχτυλων..insomnia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: