Cocktail blog

ΤΙΤΑΝΙΑ HOTEL στην Αθήνα

Στην καρδιά του κέντρου
Στην καρδιά του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Αθήνας, επί της Πανεπιστημίου κοντά στην Πλατεία Συντάγματος, το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ δημιουργεί τη δική του «σελίδα» στην ιστορία της
φιλοξενίας. Πολύ κοντά ή με εύκολη πρόσβαση στα σημαντικά ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία (Ακρόπολη, Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, Αρχαιολογικό Μουσείο, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Εθνική βιβλιοθήκη, Βουλή των Ελλήνων) αλλά και στα σύγχρονα εμπορικά πολυκαταστήματα του κέντρου της Αθήνας, το ΤΙΤΑΝΙΑ προσφέρει πολλές δυνατότητες περιήγησης στα αξιοθέατα της πόλης και στα κεντρικότερα σημεία νυχτερινής διασκέδασης.

Titania Hotel
Ο επιβλητικός χώρος της υποδοχής, με το πεντελικό μάρμαρο και τις ενσωματωμένες ψηφιδωτές παραστάσεις από την Αρχαία Ελληνική Ιστορία, η εντυπωσιακή La Brasserie, καθώς και το πολυβραβευμένο gourmet εστιατόριο Οlive Garden με την μαγική θέα που εκτείνεται από τον Λόφο του Λυκαβηττού & την Ακρόπολη έως και το γαλάζιο της θάλασσας του Σαρωνικού, είναι μερικά μόνο από τα εμβληματικά ατού του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια αξέχαστη παραμονή στο κέντρο της πόλης και μια ξεχωριστή εμπειρία φιλοξενίας. Το ξενοδοχείο διαθέτει, επίσης, μεγάλο υπόγειο parking 200 θέσεων (είσοδος από την οδό Φειδίου), το οποίο λειτουργεί όλο το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Διαμονή
Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με ζεστά χρώματα τα οποία προσφέρουν είτε θέα επί της οδού Πανεπιστημίου είτε επί της οδού Φειδίου. Διαθέτουν ηχομόνωση, ξύλινο δάπεδο, κλιματισμό, γραφείο, τηλεόραση επίπεδης οθόνης/LCD/Plasma, δορυφορική και καλωδιακή τηλεόραση, Pay movies, μίνι μπαρ, θυρίδα ασφαλείας με χρήση προσωπικού κωδικού ασφαλείας, παντόφλες, 24ωρη υπηρεσία δωματίου, πολύγλωσση υπηρεσία προσωπικού τηλεφωνητή, τηλέφωνο, υψηλή ταχύτητα Internet (με χρέωση), γραμμές ISDN για άμεση σύνδεση σε PC και FAX Modems. Τα μπάνια διαθέτουν ελληνικά προϊόντα προσωπικής φροντίδας, πετσέτες, W/C, μπανιέρα, τηλέφωνο και στεγνωτήρα μαλλιών.

Εστιατόριο Vergina
Ξεκινήστε την ημέρα σας στο εστιατόριο Vergina, το κύριο εστιατόριο στον ημιώροφο του ξενοδοχείου, όπου σερβίρεται ο πλούσιος μπουφές του πρωινού σε ένα εξαιρετικά θερμό και φιλικό περιβάλλον.

Δείτε το www.titania.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: