Cocktail blog

Ναύπλιο:Ilion Traditional Hotel

Ilion Traditional Hotel

Επιβλητικό κτήριο που χτίσθηκε μερικούς αιώνες πριν. Κατασκευάσθηκε το 1620 και αποτέλεσε κατοικία για πολλά σημαντικά πρόσωπα της πόλης. Εξωτερικά διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά της τότε εποχής και βρίσκεται μια ανάσα από την μεγαλύτερη πλατεία, την πλατεία Συντάγματος, και μερικά λεπτά από το λιμάνι.


Πρόσφατα ανακαινίστηκε και εξοπλίστηκε με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, χωρίς όμως να χάσει σχεδόν καθόλου τον αέρα και την αύρα του περασμένου αιώνα. Παντού θα είστε περιτριγυρισμένοι από έπιπλα και διακοσμητικά που ακολουθούν τις κλασικές γραμμές του 18ου και 19ου αιώνα (πολλά από αυτά είναι πραγματικές αντίκες).

Τα Δωμάτια
Διαθέτουν κλιματισμό, ασύρματο ιντερνέτ, δορυφορική τηλεόραση και ό,τι θα χρειαστείτε για μία άνετη διαμονή. Το φιλικό προσωπικό είναι στη διάθεσή σας σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας ή τον καφέ σας στην σάλα ή ακόμα και στο κρεβάτι σας, γευόμενοι παράλληλα τα χειροποίητα σπιτικά γλυκά και τις πίτες του ξενοδοχείου. Κάθε σουίτα έχει το δικό της χρώμα και τη δική της θεματολογία.

Δραστηριότητες

Φυσικά στο Ναύπλιο, οι επιλογές σας είναι πολλές, τόσο σε αξιοθέατα, όσο και σε φαγητό, ποτό και διασκέδαση. Επισκεφτείτε το επιβλητικό φρούριο του Παλαμηδίου, που υψώνεται 216 μέτρα πάνω από την πόλη του Ναυπλίου με αυτοκίνητο ή αν είστε πιο τολμηροί ανεβαίνοντας τα 999 σκαλιά. Αρμενίστε με βαρκάκι στο Μπούρτζι, κάντε ατέλειωτες βόλτες στην Παλιά Πόλη, στην πλατεία Συντάγματος και επισκεφτείτε ιστορικά κτίρια, όπως την παλιά βουλή, την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου και το αρχαιολογικό μουσείο. Περιπλανηθείτε στα στενά σοκάκια και στα ιστορικά μνημεία και απολαύστε τον καφέ, το ποτό και το φαγητό σας στα παραδοσιακά μαγαζιά, τις καφετέριες και τις ταβέρνες, που θα συμπληρώσουν ιδανικά τη χαλάρωσή σας στο όμορφο Ναύπλιο.
lion Traditional Hotel 
Ι. Καποδιστρίου 6 Ευθυμιοπούλου 4 Ναύπλιο 21100
Για έλεγχο διαθεσιμότητας στις επιθυμητές ημερομηνίες επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο
Απαραίτητη τηλ. κράτηση (βάσει διαθεσιμότητας) στα 27520 25114 & ilionhot@otenet.gr

Δείτε το ilionhotel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: