Cocktail blog

Το Samsung Galaxy S6, θα φορτίζεται ασύρματα.

 Ορόσημο στην ιστορία της προσπάθειας για την φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών χωρίς καλώδια θα αποτελέσει το έτος 2015, εκτιμά η Samsung. Αυτή την χρονιά θα κυκλοφορήσουν συσκευές που θα υποστηρίζουν και τα τρία πρότυπα ασύρματης φόρτισης, η ταχύτητα φόρτισης ασύρματα έχει βελτιωθεί σημαντικά -αν και υπολείπεται, όπως αναφέρεται κατά 40%
τουλάχιστον της ενσύρματης- και η Samsung Electronics θα διευκολύνει την διάδοση της πρακτικής με την επόμενη γενιά Samsung Galaxy. Εμμέσως, πλην σαφώς, η Samsung προαναγγέλλει ότι, τουλάχιστον το Samsung Galaxy S6, θα φορτίζεται ασύρματα.

Όπως εξηγεί ο Seho Park, επικεφαλής μηχανικός στο τμήμα φορητών συσκευών της εταιρείας, στο επίσημο blog της εταιρείας, το 2015 θα υπάρχουν πολλοί περισσότεροι σταθμοί φόρτισης σε δημόσιους χώρους, όπως εστιατόρια και αεροδρόμια.

Το Samsung Galaxy S6 αναμένεται να παρουσιαστεί την 1η Μαρτίου 2015, πριν ανοίξει τις πόρτες της η έκθεση Mobile World Congress της χρονιάς στην Βαρκελώνη. Εκτός από την δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, το Galaxy S6 φέρεται να έρχεται εξοπλισμένο με μια «έξυπνη» κάμερα που «βρίσκει φως στο σκοτάδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: