Cocktail blog

Χάρπερ Μπέκαμ: Το αστρονομικό ποσό που προσφέρουν στη διάσημη μικρή για να γίνει μοντέλο!

Η πανέμορφη 3χρονη κόρη των Μπέκαμ έχει δεχτεί ήδη τις πρώτες προτάσεις συνεργασίας στο χώρο της μόδας.



Φαίνεται πως ήταν απλά θέμα χρόνου να μπει και η μικρή Χάρπερ στη βιομηχανία της μόδας, μιας και σχεδόν όλη της η οικογένεια σχετίζεται με το χώρο. Τόσο η μαμά και ο μπαμπάς, όσο και τα δύο από το τρία αδέρφια της, ο Ρομέο και ο Μπρούκλιν.

Η πιτσιρίκα, που πρόσφατα εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης μαζί με τον μπαμπά και τ’ αδέρφια της, κάθισε στην πρώτη σειρά παρακολουθώντας το show της μαμάς της και κυριολεκτικά έκλεψε τις εντυπώσεις.«Οι εταιρίες τη θεωρούν το ιδανικό πρότυπο παιδιού της σύγχρονης ευτυχισμένης οικογένειας. Αυτή τη στιγμή η Χάρπερ Μπέκαμ είναι η πιο περιζήτητη νεαρή κυρία στον κόσμο της μόδας, αφήνοντας στην άκρη τόσο τη Νορθ Γουέστ όσο και την Μπλου Άιβι», λένε οι ειδήμονες.

Βέβαια, οι διάσημοι γονείς της Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ δηλώνουν ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για την κόρη τους να εμπλακεί στο χώρο της μόδας, παρά το αστρονομικό ποσό των 30.000 λιρών που της προσφέρουν. Ωστόσο, ο Ρομέο ήταν μόλις 10 ετών όταν πρωτοφωτογραφήθηκε για την καμπάνια της Burberry, οπότε μάλλον και η αδερφή του δεν θ’ αργήσει πολύ να ποζάρει για κάποιο διάσημο οίκο - με το αζημίωτο, πάντα! imommy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: