Cocktail blog

Πρόστιμο 500 € για όποιον πλησιάσει τη βίλα Κλούνεϊ

Η Κλουνεϊ-ο-ποίηση του Λάγκο ντι Κόμο είναι μια πραγματικότητα από τότε που το διάσημο ζεύγος περνά εκεί τον ελεύθερο χρόνο του. Ο Τζορτζ Κλούνει και η Αμάλ Αλαμουντίν συγκεντρώνουν τα φλας σε κάθε τους βήμα, σε βαθμό που προφανώς έχει γίνει αφόρητος για τους ίδιους.



Το ίδιο φαίνεται να πιστεύει και ο Ρομπέρτο Πότσι, δήμαρχος του Λάλιο, ένα χωριουδάκι στη Λίμνη του κόμο στη βόρεια Ιταλία, όπου βρίσκεται η βίλα του Κλούνεϊ.

Για να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή του 53χρονου σταρ και της γοητευτικής συζύγου του, ο δήμαρχος εξέδωσε ειδική απόφαση, με την οποία όποιος παρενοχλήσει τους ενοίκους της Villa Oleandra (κατοικίας του ζεύγους Κλούνεϊ) και της Villa Margherita, η οποία επίσης τους ανήκει, ή πατήσει με οποιοδήποτε τρόπο… πόδι χωρίς άδεια θα υποστεί πρόστιμο έως 500 ευρώ. Το ίδιο ισχύει για όποιον – είτε με σκάφος είτε με αυτοκίνητο, είτε με τα πόδια - πλησιάσει σε απόσταση 100 μέτρων την υπέροχη βίλα του ηθοποιού και της media candy συζύγου του.

Ο αμερικανός σταρ αγόρασε τις βίλες το 2001 και από τότε περνάει εκεί τα καλοκαίρια του, φιλοξενώντας φίλους. Στις κατοικίες αυτές μάλιστα γυρίστηκαν και σκηνές από την ταινία «Ocean's Twelve».