Cocktail blog

Η ημίγυμνη βόλτα της Μόνικα Μπελούτσι έβαλε φωτιά στο Παρίσι

Το κορίτσι του James Bond αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στο κέντρο του Παρισιού φορώντας ένα see through πουκάμισο που δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία 


Το νέο κορίτσι του James Bond, η Μόνικα Μπελούτσι έκανε βόλτα στο Παρίσι με αμφίεση που έκοψε την ανάσα όχι μόνο των ανδρών που είχαν την τύχη να τη δουν, αλλά και των γυναικών που θα ήθελαν να της μοιάσουν.

Τι και αν είναι 50 χρονών; Η Ιταλίδα καλλονή φόρεσε ένα διάφανο πουκάμισο που δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία.Ντυμένη στα μαύρα η Μόνικα έκανε ακόμη μια στυλάτη εμφάνιση, που προκάλεσε ποικίλα σχόλια θαυμασμού και πήγε για φαγητό με τη φίλη της σε πολυτελές γαλλικό εστιατόριο. Έτσι, τα φλας των παπαράτσι άστραψαν, με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες να κάνουν σε λίγες μόλις ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Όλα αυτά συμβαίνουν φυσικά παράλληλα με τα γυρίσματα της νέας ταινίας τους James Bond "Spectre" που αναμένεται να προβληθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο.Για την ιστορία, τα κορίτσια του πράκτορα στη νέα ταινία θα είναι τρία, αφού εκτός της Μόνικα θα συμπρωταγωνιστούν και οι  Λέα Σεντού και Στέφανι Σίγκμαν.
(Πηγή: DailyMail)

Δεν υπάρχουν σχόλια: