Cocktail blog

Το φιλί της Μαντόνα σε Live συναυλία

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει ένα απρόοπτο φιλί που έδωσε η Μαντόνα στον γνωστό ράπερ Ντρέικ στο μουσικό φεστιβάλ της Κοατσέλα: Ενώ καθόταν σε μια καρέκλα αμέριμνος και ενώ η Μαντόνα λικνιζόταν γύρω του, ξαφνικά τον πλησίασε, του έκανε μια λαβή - κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να τον φιλά με πάθος και… γλώσσα.



Ο 28χρονος ράπερ δεν φάνηκε να το χαίρεται ιδιαιτέρως, καθώς προσπάθησε με τα χέρια του να απωθήσει την παλαίμαχη ποπ σταρ από πάνω του και σα να μην έφτανε αυτό, μόλις εκείνη τελικά τον άφησε και απομακρύνθηκε, άρχισε να... σκουπίζεται με μια έκφραση αηδίας και σιχαμάρας στο πρόσωπό του.

Το σχετικό βίντεο έχει κάνει θραύση στα social media, όμως το ΤΜΖ που επικαλείται άτομα από το πολύ κοντινό περιβάλλον του Ντρέικ, υποστηρίζει πως ο ράπερ δεν αηδίασε από το φιλί της Μαντόνα αλλά από το… παχύρρευστο lip gloss της του οποίου η γεύση, καθόλου δεν του άρεσε.Μάλιστα οι πηγές δήλωσαν στο ΤΜΖ πως το φιλί δεν ήταν προσχεδιασμένο, ωστόσο ο Ντρέικ το… απόλαυσε κάτι που δεν φαίνεται από την αντίδρασή του.

Η Μαντόνα από την μεριά της φρόντισε να τα χώσει στους haters της, ανεβάζοντας μια οργισμένη φωτογραφία στο Instagram που γράφει: «Αν δεν με συμπαθείς, αλλά συνεχίζεις να με παρακολουθείς, τότε σκύλα, είσαι fan!»


Δεν υπάρχουν σχόλια: