Cocktail blog

Το Office Lens μετατρέπει κάθε κινητό σε scanner

H Microsoft παρουσιάζει το Office Lens, το οποίο μπορεί να μετατρέψει κάθε Android ή iOS smartphone σε ένα φορητό scanner με ποικίλες δυνατότητες.



Το Office Lens χρησιμοποιεί την κάμερα του smartphone σας και μπορεί να μετατρέψει σε ψηφιακά έγγραφα ό,τι αποφασίζετε να φωτογραφίσετε με το κινητό. Μπορεί να συνεργαστεί με το OneNote, ενώ σας δίνει και τη δυνατότητα να δημιουργείτε αρχεία PDF από ό,τι σκανάρετε με την κάμερα του smartphone σας.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του Office Lens είναι το γεγονός ότι δεν είναι απαραίτητο να προσέχετε την γωνία υπό την οποία φωτογραφίζετε, αφού αναγνωρίζεται αυτόματα το περιεχόμενο που θέλετε να απεικονίσετε και μετατρέπεται σε ψηφιακό αρχείο στην οθόνη σας.

Οι επιλογές αποθήκευσης των αρχείων που εξάγετε με το Office Lens είναι πολλές και περιλαμβάνουν το Word, το PowerPoint και φυσικά το PDF. Πρακτικά, η εφαρμογή σας επιτρέπει να σκανάρετε με ευκολία τα πάντα, από τις σημειώσεις σε έναν πίνακα, μέχρι και μία απόδειξη πληρωμής και έπειτα να την μοιραστείτε με άλλους.

Το Office Lens είναι διαθέσιμο ως δωρεάν download μέσα από το App Store, ή το Google Play, αφότου δεχτείτε να συμμετάσχετε στην beta community της εφαρμογής. Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη στα κινητά με λειτουργικό σύστημα Windows Phone.
Play Video

Δεν υπάρχουν σχόλια: