Cocktail blog

Sharp IS03 Android Smartphone : DigInfo

Sharp μειώθηκε μόνο μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή του νέου Android IS03 και τα specs είναι εντυπωσιακές. Θα είναι διαθέσιμη μόνο στην Ιαπωνία για το άμεσο μέλλον, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα ότι κάποια επανάληψη αυτής της συσκευής μπορεί να βρει το δρόμο της σε όλο τον Ειρηνικό.

Η CDMA βασίζεται συσκευή θα διαθέτει 3,5 ιντσών 960 x 640 ψήφισμα touchscreen πυκνωτή. Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα, από τα 800 x 480 οθόνες που βρέθηκαν στα περισσότερα Android συσκευές. Είναι, επίσης, την ίδια ανάλυση με την οθόνη αμφιβληστροειδή βρεθούν στο iPhone της Apple 4.

Μια 1Ghz επεξεργαστή Snapdragon είναι υπεύθυνες για τη δράση εδώ, τοποθετώντας την στην ένωση με συσκευές όπως το Droid Απίστευτο. Η IS03 κτυπά την απίστευτη στο παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών αλλά με 9.6-megapixel κάμερα, η οποία, για να είμαι ειλικρινής, δεν πολύ θέματος δεδομένου ότι το απίστευτο σουτ ήδη στο 8-megapixels.

Παρά το CDMA δυνατότητες, ωστόσο, η συσκευή έχει προσδιορίσει άμεσα στην ιαπωνική αγορά. Περιλαμβάνει χαρακτηριστικά που είναι στάνταρ σε πολλά ιαπωνικά τηλέφωνα, συμπεριλαμβανομένης ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, κινητό ψηφιακή τηλεόραση και αναγνώστη καρτών επιχειρήσεων. Επιπλέον, τρέχει Android 2.1, αλλά μοναδικό χαρακτηριστικό που η συσκευή της δείχνει ότι είναι ήδη σε εξέλιξη εδώ και αρκετό καιρό.

Δεν λέξη σχετικά με το πότε, ή ακόμα και αν η IS03 θα το κάνει για τα κράτη, αλλά είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς Sharp δεν χρησιμοποιούν τέτοια κηλίδα κομμάτι του υλικού για την αξιοποίηση του προσοδοφόρα αμερικανική αγορά κινητής τηλεφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: