Cocktail blog

«Εκδίκηση για το καθεστώς Facebook« μην κάνετε κλικ: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ


Επικροτούμε τον David Foster στο Hubze για επισημαίνοντας αυτό scamware πρώτα. Η εφαρμογή υπόσχεται να σας δείξει το επικαιροποιημένο καθεστώς που αναστάτωσε δήθεν ενός ζηλιάρη φίλο, αλλά οδηγεί μόνο σε ένα ακόμη σύστημα που κερδίζει προμήθεια για ένα spammer, αν κάνετε κλικ σε όλη τη διαδρομή μέσω. Μη δίνετε το πρόσωπο αυτό κατά τρόπο ικανοποιητικό.

Κάνοντας κλικ σε αυτό το συγκεκριμένο post ανοίγει μια καρτέλα της μηχανής περιήγησης που οδηγεί σε μια σελίδα Blogspot που σας ζητά να "αρέσει" με την απόσπαση και να το μοιραστείτε με τους φίλους σας για να δείτε την ενημερωμένη κατάσταση. Μοιάζει με τους ανθρώπους είναι wising μέχρι τα συστήματα αυτά, επειδή μόνο παρατηρούμε μόνο το 47 αρέσει εδώ.
Χρησιμοποιώντας λογαριασμό σκιά μου, «άρεσε» και «από κοινού» τη θέση, το οποίο στη συνέχεια πυρπόλησε μια συνήθως λευκή σελίδα με ένα παράθυρο κειμένου στη μέση. Αυτό που χρησιμοποιείται πολύ ανορθόγραφες λέξεις να πω ότι κάνοντας κλικ σε τρεις διαφημίσεις που θα επιτρέψει στη συνέχεια την προβολή της ιδιότητας του κοριτσιού.
Κάνοντας κλικ στο πλήκτρο "OK" οδηγεί σε μια άλλη σελίδα Blogspot, με περίπου εννέα διαφορετικές συνδέσεις προγράμματος θυγατρικών που φαίνονται τυχαία. Κανένας από αυτούς δεν καταλήγει σε τελική ανάλυση μπορεί να προκύψει ενημέρωση κατάστασης του κοριτσιού, αλλά μόνο τα απόβλητα το χρόνο σας, ενώ κερδίζει χρήματα για το spammer.
Έχετε δει αυτή τη συγκεκριμένη καμπάνια spam στο Facebook ειδήσεων των ανθρώπων feeds; Έχει κανείς ανέφεραν την εφαρμογή στο Facebook ακόμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: