Cocktail blog

408.000 ΗΠΑ χρήστες του Facebook θα πεθάνoun το 2011

Αυτό το έτος, 480.000 ΗΠΑ χρήστες του Facebook θα πεθάνoun, και 1,78 εκατομμύρια από αυτούς σε διεθνές επίπεδο, η οποία επιλύει σε περίπου τρεις κάθε λεπτό.

Τα στοιχεία προέρχονται από ανατεθεί, , το λεγόμενο ψηφιακn εταιρεία που σχεδιάζει περιουσιακa στοιχείa, η οποία ανέλυσε τα στοιχεία από τις ΗΠΑ Centers for Disease Control, μαζί με τις πληροφορίες που εξυπηρετούνται από τη διαφήμιση της πλατφόρμας του Facebook.
Η ψηφιακή εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων προσδιορίζεται ότι το Facebook έχασε σχεδόν 200.000 χρήστες κάτω των 14 ετών. Ενώ οι αριθμοί μπορεί να είναι ασύμμετρη, για διάφορους λόγους, το πιθανότερο είναι το στατιστικό στοιχείο περιλαμβάνει διπλούς λογαριασμούς .
Μια άλλη διαπίστωση: 150 τοις εκατό των 20 έως 24 ετών στις ΗΠΑ είναι σε Facebook - αυτή η ομάδα έχει το μεγαλύτερο αριθμό των διπλών λογαριασμών, η οποία, τουλάχιστον εν μέρει εξηγεί γιατί η ομάδα έχει 50 τοις εκατό των θανάτων νέων στο Facebook-που θα σημαίνει περισσότερη 20 - 24 ετών είναι που ενώνει την περιοχή.
Facebook στοιχεία δείχνουν ότι οι 25 έως 54 παρουσιάζουν μείωση στην περιοχή, ενώ οι 64 και άνω αντιπροσωπεύουν το 50 τοις εκατό των θανάτων νέων χρηστών στο Facebook.

allfacebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: