Clean & Go ;Βιολογικό Εσωτερικό Καθαρισμό Με Ατμό Υψηλής Πίεσης Και Απολύμανση Του Αυτοκινήτου Σας

προσφορά για Clean & Go Θεσσαλονίκη

€59 Για Ένα (1) Βιολογικό Εσωτερικό Καθαρισμό Με Ατμό Υψηλής Πίεσης Και Απολύμανση Του Αυτοκινήτου Σας Σε Χώρο Της Επιλογής Σας, Από Το Κινητό Πλυντήριο Αυτοκινήτων Clean & Go, Αρχικής Αξίας €120. Έκπτωση 51%!!

Η προσφορά ισχύει από 27/01/2011 έως 27/07/2011. Απαραίτητο ραντεβού 2-3 ημέρες πριν στο τηλ.
: 6942 222766.

  • Γλυτώστε χρόνο και ταλαιπωρία επιλέγοντας ένα πλύσιμο του αυτοκινήτου σας στον χώρο που εσείς θα επιλέξετε.
  • Η θερμοκρασία του ατμού υψηλής πίεσης κατά τη διάρκεια του βιολογικού καθαρισμού, που φτάνει τους 100 βαθμούς Κελσίου, αλλά και τα οικολογικά καθαριστικά εγγυώνται να απαλλάξουν την καμπίνα του αυτοκίνητου σας από ακάρεα, μύκητες και άλλους βλαβερούς μικροοργανισμούς.
  • Το Clean & Go ειδικεύεται στον καθαρισμό ταπετσαριών και καμένων σπιτιών.
  • Ένα δώρο… καθαρό κέρδος! Για εσάς και τους αγαπημένους σας
  • Το αυτοκίνητο δεν είναι μόνο η προέκταση του εαυτού μας. Είναι και ο καθρέφτης του. Αντανακλά τη διάθεση, την όρεξη, τα νεύρα, αλλά και τις συνήθειες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μας. Και μόνο μέσα από το τιμόνι του. Αλλά και με την εμφάνισή του. Εντός και εκτός. Ένα αυτοκίνητο βρόμικο, ακατάστατο, γεμάτο δυσάρεστες οσμές και βλαβερούς μικροοργανισμούς μαρτυρά έναν αντίστοιχα ακατάστατο -chic- ιδιοκτήτη. Περιττό, λοιπόν, να πούμε, ότι χρειάζεται κι αυτό –όπως κι ο ιδιοκτήτης του- την προσωπική υγιεινή και περιποίησή του.
    Γι αυτόν ακριβώς το λόγο, το Clean & Go στη Θεσσαλονίκη, έρχεται –κι αυτή τη φορά κυριολεκτούμε- να μας απαλλάξει από τον πονοκέφαλο της αναμονής και του πήγαιν΄έλα στα βενζινάδικα για το πλύσιμο του αυτοκινήτου μας.
    Χωρίς χρήση χημικών και αποφεύγοντας τη σπατάλη νερού, το κινητό αυτό πλυντήριο αυτοκινήτων προσφέρει υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού, απολύμανσης και αποστείρωσης όλων των εσωτερικών των οχημάτων και μάλιστα στο χώρο που εμείς θα επιλέξουμε (στο parking μας, κάτω από τη δουλειά μας κ.ο.κ). Οι υψηλές θερμοκρασίες (100 βαθμοί Κελσίου) του ατμού υψηλής πίεσης σε συνδυασμό με τον εξειδικευμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, απομακρύνουν ακόμα και από τα πιο δυσπρόσιτα σημεία του αυτοκινήτου οργανικούς λεκέδες από καφέ, αίμα, τροφές ή άλατα, ενώ ταυτόχρονα εξουδετερώνουν μικροοργανισμούς που ευθύνονται για αλλεργίες και εξαφανίζουν κάθε δυσοσμία, αφήνοντας τελικά στο πέρασμά τους ένα απολύτως υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον.
    Επί της ουσίας, ο βιολογικός καθαρισμός περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:
    • Ξεκινά από τον ουρανό, όπου γίνεται με στεγνό καθάρισμα, έτσι ώστε να μην κρεμάσει ο ουρανός εάν βραχεί.
    • Συνεχίζει στο ταμπλό του αυτοκινήτου, στις ταπετσαρίες και στις κολόνες.
    • Αμέσως μετά πλένονται τα καθίσματα και η μοκέτα του αυτοκινήτου.
    • Τέλος ακολουθεί το port baggage.
    • Στην περίπτωση δερμάτινων καθισμάτων, ενυδατώνονται και γυαλίζονται με ειδική κρέμα αμέσως μετά τον καθαρισμό.

    Clean & Go

    Clean & Go

    Θερμοπυλών 7
    56625 Θεσσαλονίκη
    http://www.clean-go.gr
    Clean & Go, Θεσσαλονίκη, 56625, Θερμοπυλών 7

groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸