Cocktail blog

Κέντρο Ομορφιάς - Finezza


    προσφορά για Κέντρο Ομορφιάς - Finezza Θεσσαλονίκη
  • Απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και διορθώστε τις ατέλειες τις επιδερμίδας σας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της αποτρίχωσης.
  • Το σύστημα UltraPlus VPL Energist μεταδίδει 5 φορές πιο ενισχυμένο πολλαπλό παλμικό φως από ότι το κλασικό IPL.
    • τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310 285454.
    • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 11:00 - 19:00 & Σάββατο: 10:00 – 13:00.
  • Προσαρμόζεται σε κάθε τύπο δέρματος και τρίχας, επιτυγχάνοντας έτσι τα καλύτερα αποτελέσματα ακόμα και στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες, χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο εγκαυμάτων ή σκιάσεων.
  • Κάντε μια αποτρίχωση δώρο σε εσάς και τους αγαπημένους σας και πάψτε να ασχολείστε δια παντός με… τρίχες!
  • προσφορά για Κέντρο Ομορφιάς - Finezza Θεσσαλονίκη
  • Το Finezza στη Θεσσαλονίκη είναι ακριβώς ότι δηλώνει το όνομά του. Ένα Κέντρο Ομορφιάς που προτείνει τον πιο κομψό τρόπο αντιμετώπισης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Και πώς ορίζεται η κομψότητα στην περίπτωση της αποτρίχωσης; Με τρεις λέξεις, UltraPlus VPL Energist. Το οποίο σημαίνει το πιο σύγχρονο και ευγενικό μηχάνημα στον τομέα της επιστήμης της κοσμετολογίας. Αφενός, διότι η λειτουργία του δεν βασίζεται στην Laser ακτινοβολία. Αφετέρου, γιατί η δυνατότητά του να μεταδίδει πολλαπλό παλμικό φως, 5 φορές πιο ενισχυμένο από το κλασικό IPL, του δίνει το δικαίωμα να θεωρείται ως η πλέον ασφαλής και ανώδυνη πρόταση τον «πόλεμο» ενάντια των ανεπιθύμητων τριχών. Τα πολλαπλά προγράμματα που διαθέτει στο λογισμικό του, επιτρέπουν παράλληλα στο UltraPlus VPL Energist να «προτείνει» μια πλήρως εξατομικευμένη (και άρα πολύ πιο αποτελεσματική ακόμα και για τις πιο σκουρόχρωμες περιπτώσεις) θεραπεία βάσει του τύπου του δέρματος και της τρίχας μας ενώ η ικανότητά του να ενεργοποιεί το κολλαγόνο και την ελαστίνη του δέρματος, το καθιστά ιδανικό ακόμα και την εξάλειψη τυχόν ουλών που έχουν αφήσει προηγούμενες μέθοδοι αποτρίχωσης στην επιδερμίδα μας.
    Χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος –ερεθισμούς, εγκαύματα ή σκιάσεις – το UltraPlus VPL Energist μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
    Τελικά η ευγένεια και η κομψότητα κερδίζουν πάντα. Ακόμα κι αν προέρχονται από ένα μηχάνημα αποτρίχωσης. Ή ακόμα καλύτερα, από το Κέντρο Ομορφιάς που το προτείνει!

    Κέντρο Ομορφιάς - Finezza

    Ερμού 75
    54623 Θεσσαλονίκη
    Κέντρο Ομορφιάς - Finezza, Θεσσαλονίκη, 54623, Ερμού 75
 groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: