Cocktail blog

Taste and Diet


τηλεφωνική επικοινωνία στο 801 801 1727 (χρέωση 1 αστική μονάδα ) ή στο 2310 233805, από Δευτ. - Παρ. 09.00 - 21.00 και Σάβ. 09.00 - 14.00.Με μηνιαία διατροφικά προγράμματα που παραδίδονται καθημερινά στο χώρο σας, η Taste and Diet σας
εγγυάται απώλεια από 4 έως 8κιλά το μήνα. Εκτός από τα γεύματα που παραλαμβάνετε καθημερινά, κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει και ένα πλούσιο γλυκό χαμηλό σε λιπαρά.
Η φιλοσοφία της Taste and Diet είναι ότι το αδυνάτισμα δεν θέλει στερήσεις, αλλά γευστική ποικιλία, μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις, επιστημονική γνώση και ευκολία στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Γι' αυτό το λόγο συνεργάζεται επιστημονική ομάδα 5 ειδικοτήτων. Ανακαλύπτουν πρωτότυπες συνταγές, επιλέγουν τα καλύτερα υλικά, θερμιδομετρούν και δημιουργούν πιάτα με σπιτική φροντίδα στην κουζίνα της Taste and Diet!
Το πρόγραμμά σας ξεκινά με μία λιπομέτρηση στο χώρο σας και συνεχίζεται με διαιτολογική παρακολούθηση τηλεφωνικά ή στο χώρο της Taste and Diet, όσο συχνά θέλετε. Η Taste and Diet πιστοποιείται με τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2008 και TÜVCERTENISO 9001:2000. Αυτή είναι η απόλαυση Taste and Diet! Πίσω από αυτή δεν κρύβονται «μυστικές συνταγές», αλλάεπιστημονική γνώση, επιμονή στην ποιότητα και φαντασία.Ανακαλύψτε τη!

Business Meal

Μία νέα ιδέα για προσωπικό αδυνάτισμα πραγματοποιήθηκε: το μενούBusiness Meal. Πρόκειται για το μηνιαίο πρόγραμμα διατροφής που περιλαμβάνει μεσημεριανό γεύμα, σαλάτα και γλυκό και φτάνει καθημερινά,φρεσκομαγειρεμένο, στην πόρτα σας! Το Business Meal προσαρμόζει το αδυνάτισμα σε συγκεκριμένες ανάγκες, γι' αυτό το λόγο αφήνει ελεύθερη την επιλογή του βραδινού, η οποία σχηματίζεται κατόπιν συνεννόησης και προτάσεων, τηλεφωνικά, με τον προσωπικό σας διαιτολόγο. Χωρίς στερήσεις, μπορείτε να διατηρήσετε το βάρος σας, να επιτύχετε εντατικό ήήπιο αδυνάτισμα.
Μερικά από τα πιάτα που θα γευτείτε είναι ψαρονέφρι με μαυροδάφνη και θυμάρι που συνοδεύεται με ριζότο, γύρος κοτόπουλου με σως barbeque, πιτάκια και πατάτες, σολομός με σος κρέμας και σαφράν,μοσχαράκι μπουρκινιόν με ταλιατέλες. Και για γλυκό, μους καραμέλα, σοκολατίνα, πάστα με φράουλα και σοκολάτα, μιλφέιγ με κεράσι!
Taste and DietΤσιμισκή 80,
Θεσσαλονίκη
τηλ.: 2310 233805
τηλ.: 801 801 1727
(χρέωση 1 αστική μονάδα)

View Taste and Diet in a larger map



goldendeals.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: