Cocktail blog


προσφορά για Daveti Hair Art Θεσσαλονίκη

τηλεφωνική επικοινωνία στα 2310 269406 και 2310 269616.

  • Η εμπιστοσύνη είναι το πρώτο συστατικό επιτυχίας των κομμωτηρίων Daveti Hair Art. Η γνώση είναι το δεύτερο.
  • Προσωπικό με άποψη, φαντασία και τεχνική κατάρτιση θα σας προτείνει την καλύτερη λύση για τα μαλλιά σας και το προσωπικό σας στυλ.
  • Χρήση κορυφαίων προϊόντων περιποίησης μαλλιών.
  • Βρίσκεστε ακόμη προς αναζήτηση καλού κομμωτηρίου; Με επαγγελματίες που γνωρίζουν εις βάθος τη δουλειά τους, ενημερώνονται διαρκώς για τις νέες τάσεις και τεχνικές (πρώτα από όλα επειδή είναι το πάθος τους και μετά για τους απαιτητικούς πελάτες τους) και έχουν τη διάθεση και τη γνώση να σας προτείνουν την καλύτερη λύση για τα μαλλιά σας και το προσωπικό σας στυλ;
    Καιρός να ξεκουραστείτε. Γιατί δεν υπάρχει πια λόγος να ψάχνετε. Τα Daveti Hair Art είναι εδώ για σας. Για να αισθανθείτε ασφάλεια να «επενδύσετε» ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του εαυτού σας. Την εικόνα σας.
    Στα Daveti Hair Art, κομμωτήρια για άντρες και γυναίκες, το ζητούμενο είναι η καλή ψυχολογία του πελάτη. Τους βγάζουμε το καπέλο γιατί το πετυχαίνουν και με τα παραπάνω. Η φιλικότητα, ευγένεια και το υποδειγματικό σέρβις τους θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας και το προσωπικό σαν φίλους που ήρθαν να επιμεληθούν το προσωπικό σας grooming. Η θετική ενέργεια εδώ είναι, ευτυχώς, μεταδοτική.
    Αυτό που, δυστυχώς, δεν μεταδίδεται είναι το ταλέντο, η γνώση και εξειδίκευση των ανθρώπων τους. Αλλά, αυτό κάνει και τη διαφορά.

    Daveti Hair Art

    Τσιμισκή 66
    54623 Θεσσαλονίκη
    Daveti Hair Art, Θεσσαλονίκη, 54623, Τσιμισκή 66
     Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: