Cocktail blog

Amaryllis Luxury Guest House


προσφορά για Amaryllis Luxury Guest House Special Dealτηλεφωνική επικοινωνία στο 26530-71132.

Ξέρετε πώς μεταφράζεται στα ελληνικά το Aix-en-Provence; Άνω Πεδινά στα Ζαγοροχώρια. Αν δεν πιστεύετε  ρίξτε μια ματιά στο Amaryllis Luxury Guest House και θα καταλάβετε. Πρόκειται για ένα ξενώνα ιδιαίτερα υψηλής αισθητικής, αναπαλαιωμένο με την αισθητική των ξενώνων της Γαλλικής εξοχής. Και όταν με μόλις €155 από €310 μπορείτε να απολαύσετε μια τόσο πολυτελή διαμονή με γκουρμέ απολαύσεις δίπλα στο τζάκι
και εκλεκτά κρασιά η Aix-en-provence φαντάζει απελπιστικά…κοντά.

Τρία κτίρια περιμετρικά μιας κεντρικής αυλής με επίπεδα και βεράντες δημιουργούν την αίσθηση ενός μικρού χωριού που έχει πίσω του ένα βουνό με υπέροχη βλάστηση ενώ μπροστά του απλώνεται  ένας ωκεανός  από βουνοκορφές σε ένα περιβάλλον απόλυτης γαλήνης. Κάθε δωμάτιο είναι ξεχωριστά σχεδιασμένο και διακοσμημένο με ξεχωριστή αισθητική. Πατιναρισμένα φωτεινά χρώματα στους τοίχους και εμφανής ξυλοδομή στη στέγη, χειροποίητα έπιπλα Louis Phillip με floral υφάσματα, μεταξωτά σεντόνια και παπλώματα μαζί με μαλακά μπουρνούζια και αφράτες πετσέτες Guy Laroche.
Τα  Άνω Πεδινά είναι ένα πολύ όμορφο χωριό με επιβλητικά αρχοντικά, εκκλησίες και πλατείες, φιλόξενους κατοίκους και πολλές μουσικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο. Χτισμένα σε υψόμετρο 1,100 μέτρων, μαζί με τα γραφικά χωριά των Κάτω Πεδινών και του Ελαφότοπου συγκροτούν τα χωριά του Κάμπου, ενός οροπεδίου που εκτός της εκπληκτικής φυσικής του ομορφιάς αποτελεί σημαντικό υγροβιότοπο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.
/51/22/1298295802251.jpg
/98/34/1298296533498.jpg

Amaryllis Luxury Guest House

Άνω Πεδινά 44007
Ζαγοροχώρια Ιωαννίνων
http://www.amaryllis-house.gr
Amaryllis Luxury Guest House, Ιωαννίνων, Ζαγοροχώρια, Άνω Πεδινά 44007
 Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: