Cocktail blog

Οδοντιατρείο «Στοματική Φροντίδα».

προσφορά για
Tηλεφωνικό ραντεβού στο 2310 262487
Μέσα σε μόλις 7 ημέρες αποκτήστε αστραφτερό ακαταμάχητο χαμόγελο με τη μέθοδο λεύκανσης με νάρθηκες που εφαρμόζεται στο σπίτι σας!
«Ολοκαίνουργια» λευκή οδοντοστοιχία, σε μόλις 45 λεπτά, υπόσχεται η Laser λεύκανση.
Ο υπεύθυνος της Στοματικής Υγείας, γναθοχειρουργός – στοματολόγος κος Γεώργιος Τζουμαΐλης, με σπουδές στη Lyon, διαθέτει πείρα 20 χρόνων στην επιστήμη της Οδοντιατρικής, με εξειδίκευση στα εμφυτεύματα.

«Με το χαμόγελο διορθώνεις το λάθος» ισχυριζόταν πάντα χαμογελαστή η Μελίνα Μερκούρη – και ποιοι είμαστε εμείς για να την αμφισβητήσουμε. Τι πρέπει όμως να κάνουμε όταν αυτό το «λάθος» είναι το ίδιο το χαμόγελό μας; Όταν -για να το πούμε έξω από τα δόντια- η κιτρινισμένη και «σημαδεμένη» από το τσιγάρο, τον καφέ, την κακή διατροφή οδοντοστοιχία μας δεν μας επιτρέπει τίποτα παραπάνω από μια αντίδραση τύπου «στρατιωτάκια ακούνητα κι αγέλαστα»;  Τότε κάνουμε λεύκανση, απαντά το φημισμένο –από… στόμα σε στόμα – οδοντιατρείο Στοματική Φροντίδα. Και συνεχίζει προτείνοντάς μας τις δύο ακόλουθες μεθόδους:
Λεύκανση με νάρθηκες: Κατά τη μέθοδο αυτή, το οδοντιατρείο παρέχει στον ενδιαφερόμενο ένα ζευγάρι νάρθηκες (μασελάκια) καθώς και μια λευκαντική ουσία. Η εφαρμογή τους, που γίνεται στο σπίτι μας, είναι απλή και ακολουθεί την εξής διαδικασία: Σε κάθε νάρθηκα προσθέτουμε ½ σταγόνα λευκαντικό και στη συνέχεια τον «φοράμε» στην κάτω και άνω γνάθο, αντίστοιχα. Η διαδικασία αυτή πρέπει να επαναλαμβάνεται μία φορά την ημέρα, επί 7 – 10 συνεχόμενες ημέρες. Πριν την εφαρμογή του κάθε νάρθηκα τα δόντια μας πρέπει να είναι στεγνά και καθαρά, ενώ για όσες ημέρες διαρκεί η μέθοδος της λεύκανσης απαγορεύεται η λήψη καφέ, τσαγιού ή κάθε άλλου ροφήματος με χρωστικές ουσίες. Για αποτελέσματα μακράς διαρκείας προτείνεται η επανάληψη της λεύκανσης ανά έξι μήνες καθώς και τήρηση των κανόνων της καθημερινής στοματικής υγιεινής (προσεκτικό βούρτσισμα, καθαρισμός των υπολειμμάτων των τροφών με οδοντόνημα κ.ο.κ).
Λεύκανση με Laser: Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται αποκλειστικά στο οδοντιατρείο, διαρκεί 45 λεπτά και κατά τη διάρκειά της Laser με λάμπα Zoom που χειρίζεται ο γιατρός, αναλαμβάνει να «δια-λευκάνει» τα… σκοτεινά σημεία της οδοντοστοιχίας μας.

"Στοματική Φροντίδα"

Γρηγορίου Παλαμά 7
54622 Θεσσαλονίκη
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: