Παραδοσιακό πέτρινο πυργόσπιτο «το Κοράλλι» στην υπέροχη Μάνη


τηλεφωνική επικοινωνία για την υλοποίηση της κράτησης στα 2721 081244 - 698 2326511 - 210 4956143 όσο το δυνατό νωρίτερα.


Πληροφορίες

ΕικόναΗ παραδοσιακή κατοικία «το Κοράλλι» βρίσκεται στον Άγιο Νίκωνα Μεσσηνίας και ανήκει στην Μεσσηνιακή Μάνη.
Αποτελεί ιδανικό καταφύγιο τόσο για καλοκαιρινές διακοπές όσο και για χειμερινές διακοπές έχοντας σαν θέα τον Μεσσηνιακό κόλπο στη δυτική πλευρά και τον Ταΰγετο στην ανατολική.
Απέχει 20 λεπτά απ τις κοσμοπολίτικες παραλίες της Στούπας και Καρδαμύλης, 10 λεπτά από την παραλία του Οιτύλου, 30 λεπτά από τα διάσημα σπήλαια του Δυρού και το Γύθειο και έτσι έχει εύκολη πρόσβαση προς την Λακωνική Μάνη.
Η προσέγγιση στον ξενώνα γίνεται από τον αυτοκινητόδρομο Αθηνών- Σπάρτης- Γυθείου αλλά και από την Καλαμάτα ( αεροδρόμιο- λιμάνι-οδική αρτηρία).
Στη Μάνη υπάρχουν αμέτρητοι πύργοι, 7 κάστρα καθώς και πληθώρα αρχαιολογικών χώρων. Βυζαντινές και μεταβυζαντινές εκκλησίες με εξαίρετες αγιογραφίες. Καλντερίμια και φαράγγια για πεζοπόρους. Τα χωριά της Μάνης διατηρούν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής τους. Από το τοπίο της Μεσσηνιακής Μάνης ξεχωρίζουν: η Καρδαμύλη με τα βυζαντινά μνημεία και το φαράγγι του Βυρού, η Στούπα, η γραφική Λαγκαδά και τα χωριά του Ταΰγετου Τσέρια, Καστανιά και Μηλιά.
Το Γύθειο με το γραφικό λιμάνι και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική. Η Αρεόπολη με τα καλντερίμια και τους πύργους που έχουν ανακηρυχθεί μνημεία. Τα σπήλαια του Δυρού, το Λιμένι απέναντι από το ομηρικό Δίτυλο.
Θα βρείτε μαγευτικές παραλίες και όμορφα ταβερνάκια με παραδοσιακούς μεζέδες. Θυμαρίσιο μέλι, καπνιστό σύγκλινο, δίπλες, λάδι, ελιές, αρωματικά φυτά (τσάι, φασκόμηλο, θυμάρι) είναι τα δώρα του Ταΰγετου για τους επισκέπτες.
«Περαστικός βλέπεις τη Μάνη σε τρεις μέρες, περπατητής σε τρείς μήνες και για να δεις την ψυχή της θέλεις τρεις ζωές. Μια για τη θάλασσα, μια για τα βουνά και μια για τους ανθρώπους της.» 

Επικοινωνία

«το Κοράλλι»

Άγιος Νίκων Μεσσηνίας
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
2721 081244
6982326511
6971836199

Email: info@xenonas-koralli-mani.gr
Site: http://xenonas-koralli-mani.gr/

Δεδομένα χάρτη - Όροι Χρήσης
Χάρτης
Δορυφόρος
Υβριδικός
Έδαφος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸