Cocktail blog

Corpo Sportivo Fitness Studio



 τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310 419268

Η προπόνηση δόνησης αποτελεί έναν πρωτοποριακό τρόπο μυϊκής ενδυνάμωσης με ταχύτατα αποτελέσματα. Όταν τα κορυφαία μηχανήματα δόνησης, τα POWER PLATE, χρησιμοποιούνται με την καθοδήγηση των έμπειρων και εξειδικευμένων γυμναστών του Corpo Sportivo Fitness Studio 
προσφέρουν εγγυημένα, γρήγορα και με ασφάλεια ένα καινούριο σώμα, διεγείρουν το μεταβολισμό και καταπολεμούν την κυτταρίτιδα.
Αν πάλι επιθυμείτε παραδοσιακούς τρόπους μυϊκής τόνωσης και ορθοσωμίας τα PILATES MAT WORK και SPRING BOARDαπευθύνονται σε εσάς. Ενεργοποιούν με ήπιο και ασφαλή τρόπο τους βαθύτερους μύες του σώματος και τοποθετούν τη σπονδυλική σας στήλη σε σωστή ανατομική θέση, απαλλάσσοντάς σας από τα μυοσκελετικά προβλήματα που ταλαιπωρούν την καθημερινότητά σας.
Ανάμεσα στην τεχνολογία αιχμής του POWER PLATE και στην μακρόχρονη παράδοση του PILATES παίρνει θέση το BODY CONTROL που είναι μυϊκή ενδυνάμωση όλου του σώματος με συμβατικές αντιστάσεις όπως οι αλτήρες, οι ελαστικοί ιμάντες, οι πίνακες ελατηρίων, οι αεροθάλαμοι κ.ά.
Διαλέξτε με τη βοήθεια του Corpo Sportivo Fitness Studio αυτό που ταιριάζει στο σώμα και την ιδιοσυγκρασία σας και απολαύστε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες fitness σε προσωπικό επίπεδο (personal training), σε ευχάριστους χώρους μινιμαλιστικής αισθητικής και άψογης υγιεινής, πάντα με τη συνεχή επίβλεψη των καλύτερων επαγγελματιών στο χώρο του personal and mini group training.
Corpo Sportivo Fitness StudioΑδριανουπόλεως 1Α, 
1ος όροφος, 
Καλαμαριά, 
θεσσαλονίκη 
τηλ.: 2310 419268

Προβολή Corpo Sportivo Fitness Studioσε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip 

Δεν υπάρχουν σχόλια: