Cocktail blog

Figura - Body & Face


προσφορά για Figura - Body & Face Θεσσαλονίκη

τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο: 2310 242429.

  • Με ρυθμιζόμενο βαθμό τριβής και πίεση αναρρόφησης, το Nuovo Diamante είναι ιδανικό για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.
  • Απομακρύνει το παλιό κατεστραμμένο δέρμα και διεγείρει την ανάπτυξη νέου καθώς και την κυκλοφορία του αίματος.  
  • Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
  • Αποτελεσματικό σε πρόσωπα με σημάδια ακμής, πόρους, κεχριά και ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε ρυτίδες.
  • Μας το ‘χε πει η Marylin. «Τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι των κοριτσιών». Και καθώς μιλάμε για το απόλυτα διαχρονικό θηλυκό που έβλεπε μακριά (πιο μακριά από όσο ήταν η φούστα της), δηλώνουμε σίγουροι ότι δεν αναφερόταν μόνο στα αγορασμένα από το Tiffany’s πολύτιμα πετράδια. Διότι μπορεί αυτά τα συγκεκριμένα να μας προκαλούν, άμα τη εμφανίσει τους, απανωτά «I do», ωστόσο υπάρχουν και κάποια άλλα που και κοστίζουν φθηνότερα (€99 από €1900 εν προκειμένω) και μας βοηθούν να λάμπουμε μέρα-νύχτα.
    To Νuovo Diamante είναι το κυριότερο από αυτά. Επί της ουσίας, πρόκειται για το ολοκαίνουργο προϊόν της κοσμετολογίας που απολεπίζει το δέρμα, μέσω ενός διαμαντιού πολλών βαθμών που έχει τοποθετηθεί στην άκρη της κεφαλής του. Τέσσερις μόλις συναντήσεις μαζί του, είναι αρκετές ώστε να νιώσετε και να φαίνεστε νεότερη και με πρόσωπο απαλλαγμένο από τυχόν σημάδια ακμής, πόρους κ.λπ.
    Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες, με ρυθμιζόμενο βαθμό τριβής αλλά και πίεση αναρρόφησης, το Nuovo Diamante είναι απλό στην εφαρμογή του: αφού το πρόσωπο καθαριστεί πλήρως, εφαρμόζεται η απόξεση – αναρρόφηση του παλιού δέρματος, ενώ στη συνέχεια, απλώνονται διαδοχικά serum (με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Α και Ε) και αναπλαστική - αντιφλογιστική μάσκα. Σε λιγότερο από 45 λεπτά, η δερμοαπόξεση με το Nuovo Diamante επιτείνει την ανάπτυξη του νέου δέρματος και την καλή κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αφήνοντας τελικά ένα δέρμα λείο, μαλακό και αναζωογονημένο.
    ‘Έπειτα από όλα αυτά, γίνεται να μην του πεις «I do»;


Figura - Body & Face

Μητροπόλεως 19
54624 Θεσσαλονίκη
http://www.figura.com.gr/
Figura - Body & Face, Θεσσαλονίκη, 54624, Μητροπόλεως 19
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: