Floral creations by Kleon Gesios



2310 411990 για το κατάστημα Καλαμαριάς ή 2310 332833 για το κατάστημα ΠανοράματοςFloral creations by Kleon Gesios
H Floral creations by Kleon Gesios είναι μία από τιs μεγαλύτερες και πιομοντέρνες εταιρείες λουλουδιών που δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη εδώ και 3 γενιές, με σκοπό να εισάγει μια νέα αισθητική στον τομέα της σύνθεσης λουλουδιών. Με επαγγελματική συνείδησησυνέπεια και αγάπηγια δημιουργία έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.
Προσφέρει ολόφρεσκα άνθη δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη σωστή συντήρησή τους καθώς και μοντέρνες συνθέσεις γεμάτες δημιουργικότητα, φαντασία και αγάπη. Η Floral creations με τηνπολυετή εμπειρία της μπορεί να ικανοποιήσει και την πιο απαιτητική πρόκληση - πρόταση χρησιμοποιώντας νέες τεχνικές και υλικά για να ανοίξει νέους oρίζοντες στην τέχνη των λουλουδιών.
Έχοντας ως βασική αρχή την ποιότητα των λουλουδιών η Floral creations μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση της ζητηθεί, με φαντασία και μοντέρνες πρωτότυπες ιδέες. H Floral creations αποστέλλει λουλούδια σε ολόκληρο τον κόσμο. Ηδιαθεσιμότητα των προϊόντων διαφέρει ανάλογα με τιs εποχές.
Floral creations by Kleon GesiosΣοφούλη 23, 
Καλαμαριά, 
Θεσσαλονίκη 
τηλ.: 2310 411990
Κομνηνών 14, 
Πανόραμα, 
Θεσσαλονίκη 
τηλ.: 2310 332833

Προβολή Floral creations σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸