Majestic Hotel Tower Dubai


προσφορά για Majestic Hotel Tower Dubai Special DealΓια πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο +971 (0) 4 501 2536 ή μέσω e-mail στο may@dubaimajestic.com.
Ένας από τους πιο ιδιαίτερους προορισμούς, το Dubai, είναι σήμερα μια παγκόσμια attraction, ένας τόπος με ξεχωριστό ενδιαφέρον που συνδυάζει πολλά, φαινομενικά ετερόκλητα, στοιχεία γι αυτό και είναι συναρπαστικός. Η παράδοση με το καινούριο, η Ανατολή με τη Δύση, τα έθιμα αιώνων με την τεχνολογία αιχμής,
οι σύγχρονοι ρυθμοί μιας μητρόπολης με το «πάγωμα» του χρόνου στη μαγευτική σιωπή της ερήμου, όλα ενώνονται σε μια χώρα που έχει βαλθεί να δείξει σε όλες τις υπόλοιπες ότι τελικά «Όλα είναι δυνατά», και το κάνει με μεγάλη επιτυχία.

/68/29/1297960512968.PNG
Για τις εξορμήσεις σας όμως χρειάζεστε μια καλή βάση. Ένα ξενοδοχείο που θα σας ξεκουράζει και θα γεμίζει τις μπαταρίες σας αλλά και θα σας κακομαθαίνει. Στο κάτω-κάτω εδώ είναι Αραβία, ο τόπος που γέννησε τις «Χίλιες και μια Νύχτες».  Εσείς μπορεί να περάσετε δυο, θα μοιάζουν όμως με Χίλιες και μία. Το ξενοδοχείο Majestic επιβλέπει όλη την πόλη από τους 28 ορόφους του αλλά και περιβάλλεται από την αδιάκοπη ζωή και την κουλτούρα της. Μπορεί το ξενοδοχείο να είναι 4 αστέρων, οι παροχές του όμως και το επίπεδο υπηρεσιών του είναι 5 αστέρων. Με το ξύλο και το μάρμαρο να δίνουν τον τέλειο συνδυασμό πολυτέλειας και ζεστασιάς, τη ραφινάτη επίπλωση και τους υπέροχους πίνακες να ξεκουράζουν «άμα τη εμφανίσει», το περιβάλλον θα κάνει όλο και πιο δύσκολη την επιθυμία να βγείτε έξω. Σε αυτό βοηθούν και οι παροχές που είναι και πολλές και δελεαστικές. Εστιατόρια, cafes, μπαρ, εξωτερική πισίνα, health club, σάουνα και δωμάτιο ατμού, κομμωτήριο και σαλόνι ομορφιάς, parking και γκαλερί έργων τέχνης, δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν γρήγορη σύνδεση στο internet, αποτελεί από μόνο του ένα μικρόκοσμο απόλαυσης και διασκέδασης.
Όπως και το ίδιο το Dubai.
/88/66/1297961496688.PNG

Majestic Hotel Tower Dubai

Mankhool Road Bur Dubai
122235 United Arab Emirates
http://www.dubaimajestic.com/
Majestic Hotel Tower Dubai, United Arab Emirates, 122235, Mankhool Road Bur Dubai
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸