Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa


προσφορά για Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa Special Deal

 τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση στο τηλέφωνο στο 27430 91137.

  • Η προσφορά περιλαμβάνει: Πρωινό για δυο, δείπνο για δυο επιμελημένο από τον Βαγγέλη Δρίσκα, ένα καλάθι με φρούτα και ένα μπουκάλι κρασί, δυο μασάζ 30 λεπτών καθώς και απεριόριστη χρήση των εγκαταστάσεων του Spa Wellness (θερμαινόμενη πισίνα υδροjet, hamam, σάουνα, private υδρομασάζ και γυμναστήριο) και δυνατότητα Late Check out.
  • Στη φημισμένη για τη σπάνια φυσική ομορφιά της Ορεινή Κορινθία θα απολαύσετε στιγμές πρωτόγνωρης χαλάρωσης!
  • Μέσα σε 14 στρέμματα μαγευτικής ομορφιάς και κορυφαίων παροχών θα ζήσετε την πιο πολυτελή απόδραση από την καθημερινότητα!
  • Έτοιμοι για απόδραση; Έτοιμοι για ένα τριήμερο out of the ordinary; Ανηφορίζοντας από Ξυλόκαστρο για Τρίκαλα Κορινθίας, κάνοντας μια διαδρομή ανάμεσα σε ελαιώνες και αμπέλια, συναντάμε τα χωριά Ρίζα, Πελλήνη, Δενδρό, Ρέθι και στα 25χλμ. από το Ξυλόκαστρο, τις συνοικίες Κάτω, Μεσαία και Άνω Τρίκαλα. Φτάνοντας στη Ζήρεια και ενώ θα πιστεύετε ότι δεν μπορεί να εντυπωσιαστείτε περισσότερο, θα αντικρίσετε το «Πλειάδων Γη Mountain Spa & Resort». Και τότε, θα αναθεωρήσετε.
    /50/21/1295622262150.PNG
    Μιλάμε για ένα ονειρεμένο καταφύγιο για όσους επιζητούν τη χαλάρωση, την ηρεμία αλλά και την πολυτέλεια. Στους πρόποδες του βουνού, απλώνεται το Πλειάδων Γη Mountain Spa & Resort και με μεράκι ιδιαίτερο  καταφέρνει να προσφέρει θαλπωρή και άπειρη διάθεση για όνειρα και μαγεία. Τα εξαιρετικής αισθητικής δωμάτια, φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από πέτρα και άλλα φυσικά υλικά ξεχωρίζουν με τη «ορεινή» πολυτέλεια τους -κάθε δωμάτιο, κάθε σουίτα είναι και μια έκπληξη καλαισθησίας, μια μικρή αποκάλυψη, μια πρόκληση στις αισθήσεις.
    /05/10/1295623051005.PNG
    Εκμεταλλευτείτε και απολαύστε τα μοναδικά facilities του resort . Χαλάρωση αλλά και κολύμβηση στη θερμαινόμενη πισίνα, και spaνιες απολαύσεις στο χαμάμ και στο υδρομασάζ. Γυμναστήριο με προγράμματα άσκησης για κάθε επιθυμία ή ανάγκη σας αλλά και εκλεπτυσμένες γαστρονομικές απολαύσεις απο τα μαγικά χέρια του chef Βαγγέλη Δρίσκα στο ultra elegant εστιατόριο με κορυφαίες στιγμές της ελληνικής και διεθνούς κουζίνας. Και όλα αυτά με θέα τη μοναδική –και μυθική- Ζήρεια.

    Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa

    Κάτω Τρίκαλα
    20400 Κορινθίας
    http://www.pliadongi.gr
    Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa, Κορινθίας, 20400, Κάτω Τρίκαλα 
     από Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸