Cocktail blog

TOYRNOYA PAINTBALL 2011


Adventure-Paintball Thessaloniki
Το Adventure League είναι σειρά αγώνων που διεξάγεται στη Βόρειο Ελλάδα, σε πίστες Recreational, δηλαδή φυσικούς χώρους. Το 2010 ολοκληρώθηκε με τέσσερα σκέλη στα πεδία Dynamite Paintball και Paintland στη Θεσσαλονίκη, Paintballserres στις Σέρρες και Drama Paintball Arena, στη Δράμα. Στη σειρά συμμετείχαν συνολικά 15 ομάδες. Πρωταθλητές της περσινής σειράς, αναδείχθηκαν με διαφορά οι Gauls De North, γνωστοί και ως Γαλάτες από το Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Δεύτεροι στην κατάταξη βγήκαν οι Finger On Trigger από τη Βέροια και τρίτοι οι Retzikistan από τη Θεσσαλονίκη. Φέτος, οι διεκδικητές αναμένεται να είναι ακόμη περισσότεροι!



Πληροφορίες για το 2011.

Για το 2011, το Adventure League, αναμένεται να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό.

Κατηγορίες.
 Οι κατηγορίες για το 2011, θα είναι δύο. Οι ομάδες θα είναι ελεύθερες να επιλέξουν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν σε κάθε σκέλος, όμως οποιαδήποτε αλλαγή κατηγορίας θα σημαίνει μηδενισμό των ως τότε πόντων της ομάδας στο πρωτάθλημα. Η δεύτερη κατηγορία θα απευθύνεται σε αρχάριους παίκτες. Έτσι θα εφαρμοστούν ξεχωριστοί κανονισμοί που θα εξασφαλίζουν πιο ήπιο αγωνιστικό περιβάλλον για τους νέους παίκτες.Σκέλη.Συνολικά τα σκέλη θα είναι έξι και θα μετρούν όλα στη βαθμολογία. Τα πεδία στα οποία θα διεξαχθούν θα είναι τα Adventure Paintball, Dynamite Paintball και Paintland στη Θεσσαλονίκη, το Drama Paintball Arena στη Δράμα, το Paintballserres στις Σέρρες και το Raccoon Village στη Στυλίδα. Η σειρά θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο και θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2011.

Κανονισμοί.
 Διαφορετικοί κανονισμοί θα ισχύουν για τις δύο κατηγορίες. Όπως και πέρυσι, θα τους εφαρμόζουν σε κάθε σκέλος, group έμπειρων διαιτητών.Κατηγορία 1.Οι κανόνες που θα εφαρμοστούν θα είναι του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Millennium (που εφαρμόζονται γενικότερα στα περισσότερα τουρνουά σ’ ολόκληρο τον κόσμο).
Κατηγορία 2 (αρχαρίων).
Οι κανόνες που θα εφαρμοστούν θα είναι της σειράς του Millennium με τις παρακάτω αλλαγές.
-Οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιούν αποκλειστικά μηχανικούς μαρκαδόρους.
-Οι παίκτες θα πρέπει να κουβαλούν μαζί τους το περισσότερο διακόσιες μπίλιες ανά παιχνίδι (εκείνες του γεμιστήρα).

Τιμές.
 Η τιμή συμμετοχής για τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας θα είναι στα 70 Ευρώ. Οι τιμή για τις μπίλιες θα ξεκινάει από 40 Ευρώ ανά κούτα. Για την κατηγορία αρχαρίων η τιμή συμμετοχής θα είναι 30 Ευρώ ανά άτομο. Σ’ αυτή τη τιμή θα συμπεριλαμβάνονται και οι μπίλιες για όλο το τουρνουά, όπως και η ενοικίαση εξοπλισμού.
Αγωνιστικές
Το Adventure League θα ξεκινήσει στις 20 Φεβρουαρίου στο Dynamite Paintball. Οι αγωνιστικές ανά πεδίο θα είναι οι εξής.

Φεβρουάριος :: Θεσσαλονίκη, Dynamite Paintball
Μάρτης :: Σέρρες, Paintball Serres
Απρίλιος :: Θεσσαλονίκη, Adventure Paintball
Μάης :: Drama Paintball Arena, Δράμα
Ιούνιος :: Θεσσαλονίκη, Paintbland
Σεπτέμβριος :: Στυλίδα, Raccoon Village

Δεν υπάρχουν σχόλια: